Zdravim vas vsechny.Podelim se s vami o starosti a strasti spojene s provozem meho zlaticka.Jedna se o Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 jtd 110 kw.Koupil jsem ji loni v lete s tim ze si tam neco malo spravim.Ze auto hur startovalo jsme pricitali dlouhemu stani(asi pul roku nejela)ze se to rozjezdi.Pak taky predni naprava,ktera lehce potukavala,ozyvalo se praskani a vrzani.nakonec jsem vymenil komplet vse,tzn.vsechny ramena,kosti,stabilizator a nakonec i poloosy.Kdyz jsem si to spocital,udelalo se mi trosku spatne.zhruba asi tak 30tis.Nakonec jsem tohle vsechno koupil u dealera alfy v Hamburku,original TRW ale hlavne za polovic!!!!Kolik na tom musi autodily mit nadsazeno ze.Asi tak pred mesicem jsem si rikal ze vymenim paliv.filtr,kdo vi jak je tam dlouho ze.Auti zacalo startovat lepe,jenze asi tri dny.Potom prijdu rano k autu a nenastartoval jsem vubec.Po ruznych zkousenich a merenich,se prislo na to ze tlak pri startovani je pouhych 120 baru,ma byt 280.po nastartovani za pomocistart spreje do sani nam ale daval tlak ukazkovich 340 baru.nasledne zkouseni pocinaje vysokotlakou pumpou,pres prepousteci ventil,zkouseni netesnosti hadicekatd,se prislo na to ze na prepadovych hadickach,respektive na tech plastovych hrdlech co slou nacvakly do vstriku se nekdo vyradil.na prvnim vstriku to bylo praskle,slepene byl tam danej nytek, na zaklade toho odesel vstrik,i kdyz jen na start,pak fungoval luxusne.Ted uz auto kooooonecne funguje na sto procent.Doufam ze Bude co nejdele.Kdyby mel nekdo zajem,JE NA PRODEJ.Mejte se a at to jezdi
10.08, 8. 2. 2011, odpovědětAhoj! No popsal jsi hezky svůj život s Alfičkou,ale to už tak nějak patří k věci,že si kapku zatrucuje. Spíš by mne zajímalo kolik jsi dal za tu sadu předních ramen. Co tak vím,tak TRW u nás tak kolem 8,sady z PL kolem 4. Taky bych se rád někdy dočet praktické zkušenosti s oběma, po nějaké době provozu.Já jsem najel zatím 50000km+85000 bylo na tacho při koupi a zatím mi předek drží až se divím. Zimu jezdím na 16 a zbytek 17.občas taky vymetu nějakou tu díru a přesto je předek v cajku.
11.06, 8. 2. 2011, odpovědětNo co vim tak TRW stoji:horni rameno 2tis spodni 4tis.tycka stabilizatoru 1tis.poloosa taky 4tis. Auto kelly a podobne,se slevou 15%.V nemeku origo u alfy jsem za ne dal 336euro,poloosy jsem dal repas,u nas za 2500.mam na tom najeto tak 2tis takze na nejaky recenze je jeste brzo.Nerekl bych ze s kazdou Alfou,je to kus od kusu.asi jsem kapl na auto delany v patek
13.08, 8. 2. 2011, odpovědětNepíšeš ani jak je auto starý a kolik má najeto?(ne kolik je na tachometru)ta náprava tam není celoživotní takže běžná oprava u ojetého auta a zbytek je dílo nějakýho kutila co šetří za servis a mimochodem všechny filtry a olej se mění hned po koupi vozu aby byla jistota najetých km.Takže asi tak
16.57, 8. 2. 2011, odpovědětJe to r.v 2003 a najeto ma co vim tak 162tis,a melo by to sedet.olej jsem po koupi samozrejme vymenil ale ten palivovej jsem nejak zapomel ci co.Jasne,je to spotrebni vec a musi se to menic.Udelalo se neco a objevilo se dalsi.pak uz se muselo udelat vse.Jen to vyslo na me ,neprijemne.Pokud by mel nekdo zajem tak je v super stavu ,nebourana,krasna cerna na origo alu kolech 2.4 jtd 110 kw v kuzi a plne nalozi.Cena je na domluve
4.22, 9. 2. 2011, odpovědětDocela me to zaujalo mam to stejne co ty jen tech problemu trochu vic a kupoval jsem to ze stejnyho duvodu od nemca primo n D stim ze prokapavalo cerpadlo a nejake kosmeticke vady ktere dam dohromady mam to skoro rok a nejsem schopny se stema opravama zastavit uz si zacinam myslet ze mam smulu na cernou.Mel (a mam ) v hlave jeste plany jak jsem ji chtel mit udelanou ale nedari semi ji vylepsovat nybrz porad resim veci co se jebou at dobre prodas
7.38, 9. 2. 2011, odpovědětNo vidíte ja mám 2.4jtd SW 100kw r.v.2000 od roku 2007 a krom rozvodu filtrů a oleje jsem nemusel měnit nic ani vejfuk ani brzdy koupil jsem jí přímo v Torinu od borca
20.11, 9. 2. 2011, odpovědětTo mas asi stesti ted posledni problem je turbo uz me to jebe
17.51, 11. 2. 2011, odpovědětProc ty koule cpes do kazdeho prispevku kdyz mas svoje vlakno?????? Maserati-zkama jsi?
7.59, 12. 2. 2011, odpovědětTak jsem dnes udelal i gumy na stabilizatorech,posledni vec ktera jeste nebyla delana.Sice trosku jebacka,ale ten vysledek stoji za to.Nove auto
23.30, 24. 2. 2011, odpovědět