Prosim Vas potreboval bych pomoct,AR 2.4 jtd 2001.Vcera mi zacala blikat kontrolka zhaveni,zkousel jsem mrknout na zhavici svicky,promerit ktera by mohla bejt vadna, a odpojil jsem nejaky konektor abych mel lepsi pristup(nevim na co,ale kdyz jsem odpojil vse slapalo dal),a nechal jsem zaply klic,po dalsim zapnuti klice mi zustala svitit kontrolka vada motoru(diagnostika),zkusil jsem na par minut odpojit baterku a zkusit to resetnout,vada motoru zmizela,zmizeli i zhavice a posral se mi ventilator uvnitr.Auto zacne foukat az po cca 20 vterinach,a jen na nohy,nejde to nijak prepnout + ten prepinac prestal svitit proste nereaguje,jen jako by v palubovce rachoti,znovu jsem vytahl a dal zpet klic,a sviti mi vada motoru(diagnostika) , i zhaveni a ventilator taky nefakci az po par vterinach a jen na nohy !proste je to v prdeli a nevim si rady,vsechny pojistky jsou OK i relatka :-( a zrovna s timhle bych do servisu nechci,pac si za tuhle praci berou neskutecny ceny !!:-( nevite nekdo co s tim?
21.21, 8. 2. 2011, odpovědětodpoj baterku na dlhsi cas, aspom na hodinu, asi to zblblo. mala rada, nikdy neodpajaj kable lebo to je zaciatok konca
21.25, 8. 2. 2011, odpovědětkoukni pres diagnostiku co ti to vyhazuje za chybky
21.26, 8. 2. 2011, odpovědětja baterku odpojil cca na hodinu,a nic :-( mam sni najeto co ji mam 85 000 a vse bylo super,nikdy zadna vazna zavada,ale tohlew mne dostalo jsem z toho nestastnej,mam jet pristi do alp,musim do dat do kupy :-( zitra zkusim diagnostiku,a budu doufat :-( ale co to muze byt to nevim :-(
21.31, 8. 2. 2011, odpovědětByl jsem dnes na diagnostice, vyjelo spustu chyb,EGR,zhaveni,chazeni,klapka,lambda,vaha apod. motor slape vyborne bez sebemensiho problemu, Tichy,nerachoti,spotreba ok proste pohoda,tak jsme to vse smazli a zkusili znovu a uz to naslo jen spatne zhaveni,tudis si myslim ze to nekdo delal doma a pamet nesmazl.I ten ventilator slape jak ma,takze nevim co s tim vcera bylo !nejakej zachvat
17.03, 9. 2. 2011, odpovědětněkdo se v tom vrtal dom jako ty :-))
17.07, 9. 2. 2011, odpovědětvadná lambda u jtd:-)která:-)
17.08, 9. 2. 2011, odpovědětRADA PRO DOMÁCÍ KUTILY KDYŽ SE V TOM VRTÁTE TA SI ODPOJTE BATERKU
17.13, 9. 2. 2011, odpovědětTaky jsem se divil ze ma nekdo na aute jak ERG tak lambdu :)
17.19, 9. 2. 2011, odpovědět