Caute co je to za kvapalinu na servo? Mam to tam pod ryskou a neviem co mam doliat. Povodna zostava alebo musi ist prec Diky
19.27, 11. 5. 2007, odpovědětjestli nevis od jake znacky tam mas kapalinu, tak si porid kapalinu stejne barvy a v klidu ji dolej nic se nestane....
13.34, 13. 5. 2007, odpovědětDiky uz som dolial od Castrolu cervenu lebo cervenu som aj mal ale aj tak sa mi zda ze sa mi tazsie otaca volantom. Neviem cim to je. Inak chcem pozdravovat "ochotneho" pana v mototechne v Zlatych Moravciach za jeho ochotu obsluzit zakaznikov uz tam v zivote nepachnem. Keby to bolo moje tek vyplatu si dostal naposled prde :)))
14.43, 13. 5. 2007, odpovědětJe tam kapalina do automatické převodovky typ Dextron II. Proč si nestáhneš uživatelskou příručku v češtině. Je to naskenovaný do Pdf. Tam se dozvíš všechny tyhle věci a nemusíš ohrozit auto. Pokud by jsi tam nalil kapalinu do automatické převodovky typ F (pro Fordy) tak ty dvě nejsou míchatelný a mohlo by ti to poškodit servo.
17.07, 13. 5. 2007, odpovědětdo serva hydraulicky olej ATF jakikoliv smychání nevadí mají ho na každé pumpě stači se kdyžtak zeptat obsluhy
22.30, 6. 12. 2007, odpovědět