To AR156TT: Ty jsi ale hlupák!!! proč si bereš do huby alfy když o nich nic nevíš, a proč je přirovnáváš k Černobylu? Jsi hlopý ani o tom Černobylu nic nevíš, a když už o něm chceš mluvit, tak si o tom aspoň něco přečti,a doplň si znalosti. Výbuch v Černobylu byla totiž jen a jen chyba lidského faktoru,a to že střecha reatoru byla ze dřeva a ne z betonu na tom nic nemění, stejně by to za těchto podmínek vybuchlo. A o Alfě Romeo se už taky prosím nevyjadřuj, o té toho víš míň, než o tom Černobylu. A ještě jedna velká prosba: už sem nechoď, choď si povídat na forum značky, kterou vlastníš, třeba Velamos, Eska Favorit atd...
20.05, 21. 2. 2011, odpovědětAno, ano souhlasím........
12.03, 22. 2. 2011, odpovědětpekne napisane!
13.40, 22. 2. 2011, odpovědětdebilovi ze je debil nevysvetlis
14.25, 22. 2. 2011, odpovědětmichale :) odloz emoce. Ako hysterka okolo pokazeneho tv, ked hovorim o tychto vykurvenych chrapoch.Za tych par tyzdnov co alfu mam som sa nestretol s pochvalou vyberu :), argumentujem ze je to jtd a ze ostatne si treba odtrpiet kvoli dizajnu ale aj tak. Takze tam vonku je viacej takych ako ja, nie v tomto pnpp alfa156cz. Jeb uz na to, vsak to neber osobne. hovorim o autach. co jej pichas do vyfuku ze ju mas tak pri srdci ?
16.17, 22. 2. 2011, odpovědětco sa tyka cernobylu :) rozoberate aj hovno co tu clovek spomenie. 1.pri vystavbe reaktora islo o cas,bol nepresne vyrobeny. 2.test bol vlastne navodom k havarii, clovek sa podpisal pod to ze to vykonal a spusteny test nezastavil VCAS, AZ5 (аварийная защита) o par minut skor..., c'est la vie To je vsetko o cernobyle. RBMK reaktor vidim v spojitosti s benzinovymi TS alfami, citim :) Tiez poruchovost. TS 2.0 = chernobyl.
16.25, 22. 2. 2011, odpovědětpanebože ty jsi PÍČA z tebe musí mít doma radost
16.31, 22. 2. 2011, odpovědětzase dalsi co utoci osobne. Ja len o autach. Michale ked priznas ze alfy su vyjebane vylagrovane od vyroby skurvene crepy tak to necham tak.
16.49, 22. 2. 2011, odpovědětnie alfi su vylagrovane, ale tvoja skurvena tepla hlava je vylagrovana ty jebko trapko, zasraty..
18.08, 22. 2. 2011, odpovědětAR156TT - Máš si koupit normální a ne za 5000 se pak nediv že to nejezdí když máš jen papíry bez auta
18.34, 22. 2. 2011, odpovědětJa mam 2.0 TS 2 roky a zatial no problemo. Mstitel ty laskavo neries aki sme na Slovensku.To,ze je to curak este neznamena,ze si budes otierat hubu teraz nejakym spôsobom o SK.Z tejto stranky je vazne pekny bordel.Esteze mame tie nase kde nepride ziaden blbecek provokovat a ktore su riadne spravovane..viz alfamania.sk
19.52, 22. 2. 2011, odpověděttak když na slovaču mátesvoje tak co lezeš sem???? si zustan v Mukačevu a dej pokoj
20.02, 22. 2. 2011, odpovědětasi si taky debil ze ani nestojis za reakciu...ale neda mi to a musim ta poslat naspat do tvojej hospudky, kde travis vecsinu casu prepijanim si tvojeho mozgu, ktory je aj bez ceskeho piva velmi maly...a po ceste naspat sa nezabudni stavit v Lidli, pocul som ze je tam levne, tak si kup nejake klobasy a doma si lahni pred Mr. GS a bud pysny na to ze si Cech
18.03, 23. 2. 2011, odpovědětTak já ti něco povím, panáčku, o alfách víš jen to, že máš chvíli JTD, který má nejspíš už třikrát přetočenej tachometr a o TS motorech nevíš vůbec nic. Mám AR 146 1,8 TS 1,6KW po faceliftu rok 99 s najetejma 150tis.km, přivezl jsem si ji z německa před sedmi lety když měla jako 4roky stará necelejch 70tis. za tu dobu jsem na motor ani nesáhl, jen jsem ve 120tis. měnil svíčky. Jezdím na Selenia racing 10W60 a podotýkám že jak se motor zahřeje točím ji hodně často k 7tis.ot/min. Jinak jsem za tu dobu měnil jednou komplet přední ramena, čepy a komplet brzdy. Teď na jaře mě čeká uložení předních tlumičů, ale vše je to spotřební věc. a to jezdí denně. Potom mám AR 156 1,9 JTDm 103KW rok 2004 s najetejma cca 96tis.km tu jsem si přivezl před dvěma lety taky z němec, přiznávám, že hned po koupi jsem rozdělával turbo, protože neregulovalo dobře, rozdělával jsem ho zbytečně, turbu totiž nic nebylo, byla jen zpuchřelá hadička na podtlaku na což jsem přišel bohužel až při zpětný montáži turba do auta. Jinak jsem jednou měnil olej WR diesel 5W40 a jednou horní rameno a tyčku na stabce, toť vše. Je ve skorodenním provozu, (jezdí s ní manželka s malou.) Taky servisuju jednomu kamarádovi AR 156 2,4 JTD 103KW rok 2001 a ten má už nějakejch 290 tis. km, a ten motor šlape jak hodinky, teď mu budu na jaře dělat nápravu. A pro představu jaký jsou alfy sráče: Tchán měl VW POLO 1,4 rok 99, měl ho o rok dýl než já tu 146ku, +- stejněnajeté km, a za těch sedm let jsem ho jednou málem táhnul z chorvatska (nakonec jsem to v nouzáku nastartoval, ale nesmělo se to chcípnout), potom jsem ho táhnul loni při cestě z práce, odešel mu Hallův snímač otáček, neustále se mu houpali na volnoběh otáčky, byl v čudu potenciometr na škrtící klapce, bohužel klapka na toho bobíka stojí cca 5tis. a potom mu ve 140tis. odešla převodovka, takže jsme měnili i převodovku, nepočítám brzdy atd, to je spotřeba, takže já mám "zkurvenou alfu", ale nic navíc mě nestojí, a on měl "držák od VW" a furt do toho něco dával, a to polo mělo takovej servis, o kterým se mejm alfám ani nesní, dělám totiž auta po práci, a jak to tak bývá kovářovic kobyla chodí bosa. Takže nějakej mladíček kterej má ještě teplej řidičák mi o kvalitě aut může asi chvilku vyprávět.... a pokud ti tvůj mechanik říká, že ar156 s motorem jtd je špatná, tak urychleně změň mechanika jinak splačeš nad vejdělkem. ten člověk tomu autu ani za mák nerozumí, nebo na tebe machruje.........
20.10, 22. 2. 2011, odpovědětNo-o Alfách se tady toho jeden moc nedoví! Za to o lidech docela dost! Docela smutné počtení-škoda.
20.53, 22. 2. 2011, odpovědětasi sa tomu nieco rozumiem ked som nezobral benzin ? nie ? TS sa zadierali, 2.0 obzvlast 2.4JTD tazky na prednu napravu 1.9JTD jedina schopna volba. Tak co do mna jebete ? A ten "mstitel" chod si vymstit peeero a nepis tu _I_tiny
20.59, 22. 2. 2011, odpovědětale nepotrva to dlho a pojde do picky alficka lebo je to male auto. taka kurvicka, kupil som ju aby mi neliezla na city, nazerem sa a di kurvo pryc. SKlbalo to mnou kym som ju nemal, teraz ... :) ja neviem co na tom vidite, vsak je to male, TS rovno pojazdna srotova casovana naloz, smer vrakovisko remaing time: XX:XX :)
21.02, 22. 2. 2011, odpovědětKaždej mele že 2.4je těžká na přední nápravu!!Hovno akorát s tím neumíte jezdit.
21.22, 22. 2. 2011, odpovědětAby som sa zabavil na takom debilkovi,ako si ty :)S Cechmi nemam problem.Na nase Alfa zrazy chodia aj Cesi.Mam kamaratov Cechov,ktorych som spoznal inak ako cez nejake alfy.Ale obmedzenci Tvojho typu sa najdu na oboch stranach.A popravde na tuto stranku sa chodim len"zabavit" nad tymi vecnymi hadkami tunajsich prispievatelov.
23.01, 22. 2. 2011, odpovědětOk.Uz ani slovo :)
23.05, 22. 2. 2011, odpovědětOk uz ani slovo :)
23.05, 22. 2. 2011, odpovědětsom rad ze ste ma pustili k slovu :) Ste xxxxxxxxxx doradu kolko vas je a inak vas ani neberiem. Co sa tyka pre co som si tu kurvu kupil, je ze ma otravovala na srdci chodila po mysli ako nesplneny sen, no ked ju mam to mi staci, ked sa to podrbe ze bude treba mimo zakladnych oprav ako capy klby a tie picoviny nieco viac tak to leti na bazos. To auto je pekne ked stoji na mieste tak nezradi. Ale som mlady a potrebujem auto co sa bude vediet aj pohnut a nie od tejto kurvy cakat kedy sa to kde dojebe. Pridem na ten vas zraz s napisom ALFA ROMEO-NAJVYJEBANEJSIE VYLAGROVANE CREPY - CUORE CURVIVO. oki ? :)
7.56, 23. 2. 2011, odpovědětKODIAK MAS RAD PEPIKOV ? kolko si ich uz videl ;)
8.00, 23. 2. 2011, odpověděthej hej mas pravdu, ked sa ti pojebe tak si za tych 1000e mozes kupit skodaka fovoritaka a mozes lietat, ten ta nenecha nikde zoberes srobovak a jedes... ked kupujes auto za 1000e tak si alfu nekupuj no, tak sa maj dobre.
10.14, 23. 2. 2011, odpovědětAR156TT Kedze pracujem vo firme,co ma pobocky aj v Cechach aj na Slovensku za poslednych 5 rokov som stravil nieco okolo tristvrte roka cisteho casu s Cechmi a Moravakmi.A neboli ziadne narazky,ziadne konflikty.Vedeli sme si po praci sadnut niekde a zabavit sa.
10.44, 23. 2. 2011, odpovědětked som nemal auto, ked som akoze mal toyotu, ked mam teraz jtd, staaaaaaale banda xxxxxxxxxxx xxxxxxxx do mna xxxx. Vas to bavi ze ? Potom na co tu vytvarate pocit ze uz chcete skoncit ked vam to vyhovuje ako to je. jebat do druheho.
13.37, 23. 2. 2011, odpovědětAR156TT len pis dalej velmi dobre sa na tebe bavime v praci, nevies co tu na teba pada :)) skoda ze ta nepozname.....musis byt fasa clovek ked sa bezdovodne snazis presadzovat na nejakom fore...chlape mas ovela vaznejsi problem nez to ze si kupil alfu
18.14, 23. 2. 2011, odpovědětTy máš asi dobrou schízu co? Tak sem nechoď a máš to,a uleví se nám všem...
17.18, 23. 2. 2011, odpovědětJa by som sa len chcel AR156tt opytat ake mas auto. Dakujem ti pekne za odpoved.
19.23, 23. 2. 2011, odpovědětProdám 2 masážní koule na baterie,průměr cca 15 cm,původní cena 2.500 kč,POZOR!!!nyní 999 kč,možný odběr Praha, tel: 608 232 854
19.25, 23. 2. 2011, odpovědětsom narcis a egoista takze ake mam auto ti nepoviem lebo mi nestojis za to. len by ste mi to cele osrali, jak ja vam alfy. ale motor mam lepsi nez vy v tychto talianskych vrakoch. v8
22.16, 23. 2. 2011, odpovědětsi človek bez osudu.
22.55, 23. 2. 2011, odpovědětTypuju tě na vyklechtaný BMW 540 z 96 roku v automatu
22.21, 23. 2. 2011, odpovědět