Prosim Vas potrebuji radu, je nejaky rozdil v prednich tlumicich na alfa romeo 156 sw a Alfa romeo 156 sw sportpacket ??
18.29, 22. 2. 2011, odpovědětJsou tužší a mají kratší pístnici,
18.33, 22. 2. 2011, odpovědětA nahodou nevis kde se daji objednat krome orig alfa romeo nebo fiat ?jelikoz jsem nikde nenasel ze je to na sportpacket apod. jen proste tlumice na alfa 156 tot vse.tak nevim :-(
18.55, 22. 2. 2011, odpovědětNebo spise jestli mi prosim neporadis mam Alfu romeo 156 SW 2.4 jtd 103 kw sportpacket (nevim jaky) a potreboval bych levy predni tlumic,jelikoz vse ostatni je ok,a sjizdi se mi kvuli tomu pneu! Ve fiatu mi nebyli schopni rict,jakej tlumic tam vubec patri bez toho,anichz bych jim ho vyndal ven,takze bych potreboval vazne pomoct,co tam vlastne je :-(
19.24, 22. 2. 2011, odpovědětOriginal na SportPacket jsou Bilsteiny s kratší pístnicí, označení teď nevim a je to pěkná raketa. Počítej s tím, že stejně budeš muset vyměnit oba přední (stejně by Tě to za nedlouho čekalo). Jediný co můžeš zkusit jestli by Ti je někde zrepasovali. Nebo se připrav na nemalé výdaje za originál sportpacketový Bilsteiny, nebo tam můžeš dát něco jinýho. Záleží na tobě. Asi jsem Tě moc nepotěšil. (a to se nebavíme o zadních, to je teprve pálka)
20.55, 22. 2. 2011, odpovědětNo moc jsi mne nepotesil,ale diky za rady,a nahodou rozmery toho tlumice a delku uplne vytahleho originalu bilsteinu, nevis ?at se podle toho muzu ridit dal prosim ?
21.47, 22. 2. 2011, odpovědětHele mě podvozek taky zamával, a než abych tam cpal nějaký šunty, tak jsem na konec koupil komplet podvozek od Chevrona. Nevim kolik má ta tvoje nalítáno, ale shodou okolnodtí mám taky 2.4 R5 a ten motor je kurevsky těžkej (ale zase ten korouťák hmm...) a ty pružiny taky dostávaj zabrat, a kort když je to níž než série. Můžeš je nahradit třeba oranžovejma Koni tlumičema který nestojej takovej ranec, ale na to že to jsou Koni, tak jsem moc dobrý reference na ně neslyšel a nejlacinější taky nejsou. Včil mudruj ..
22.03, 22. 2. 2011, odpovědětmam 180 000 a ja s ni nalital cca tech 80 000.uvidime...
22.53, 22. 2. 2011, odpovědět