ahoj,vcera vecer, od 6 do 12 som sa hnal slovenskymi cestami z ke do ba. niekde v polke,tesne pred zvolenom som sa stretol s bazantom. oproti mne vo vedlajsom pruhu sa rutil nakladiak ktory ma dost oslepoval no a asi ked bol cca 2 metre odomna tak vybehol spred neho bazant ktory ostal stat presne v strede v mojom pruhu. kedze vedla mna bol nakladiak nemal som kam uhnut(a ak som nechcel skoncit v poly) neostavalo nic ine len ho zrazit. no rana to bola poriadna, ved som isiel 90. na najblizsej pumpe som zastal sa pozriet skody a tento stret ma vysiel na zlomeny naraznik,presne v strede a tusim ze praskol ak kryt motora. z bazanta tam ostalo len perie. no zazitok hrony a horsie je to ze nemam havarijnu a bzant urcite nemal zakonu tak to vidim na uhradu z vlastneho vrecka. rozmyslam ze to skusim opravit sam ale nemam take skusenosti takze to asi pojde do servisu za predpokladam 1000 ecok. neviete niekto o niekom v blizkosti ke kto by mi to vedel opravit bez vymeny celeho naraznika?
16.45, 23. 2. 2011, odpovědětza 1000€ musíš mať také nárazníky aspoň 15.šikovný mechanik ti to vypodloží znituje plechom popr.zlepí epoxydom z vnútornej strany aby to všetko správne pasovalo vytmelí a zastrieka.Tú cenu si myslím riadne vystrelil.Ahoj
15.51, 24. 2. 2011, odpovědětoriginální nárazník na starší typ 156 stojí kolem snad +- 3000 Kč, což je asi 100 Euro v přepočtu na slovenský kurz a myslím, že by jsi to zvládl vyměnit, nemělo by to být až tak složité, co se týče toho krytu na motoru, tak to i kdyby měl dělat mechanik, tak 1000 éček je teda fakt hodně i za práci i za materiál (nárazník a kryt) u některých starších alf by to mohlo být i polovička ceny, což mi nepřipadá normální :) už zdraví selský rozum by to nechápal, takže pokud předpokládáš 1000 Euro opravu, tak si najdi na internetu náhradní díly a uvidíš a k tomu si připočti tak 20 - 25 Euro hodinová práce v servisu (jak kde) a máš to
16.29, 24. 2. 2011, odpovědětnazdar mozem ti zohnat ten pradny naraznik novy pripraveny na nastriekanie za 56E a mozem ti zohnat aj plno inych dielov.poslem ti ho na mail.ozvi sa
18.01, 24. 2. 2011, odpovědět