Kúpim ovládač manuálnej klimy.
19.05, 24. 2. 2011, odpověděttu mal nedavno typek 3 ks kompletne nove kurenia aj s lankami a ovladacmi, jedno som zobral ja. predpokladam, ze este ma. http://moto.allegro.pl/wyprzedaz-nowa-nagrzewnica-kpl-alfa-romeo-156-i1440315417.html ( dovoz => autofra.sk )
20.06, 25. 2. 2011, odpovědětA už so to menil, lebo ja nepotrebujem celu klimu, ale iba tie ovladace, lebo mi blbne osvetlenie (ako keby bol kľúč v zapalovaní stále v polohe 1) a vyhrievanie zadneho skla a speťákov čo sa v tomto ročnom období zíde. Trochu som do toho sprtal a dojebal som to. Poistky su ok. Tak asi v tom bude chyba.
14.32, 28. 2. 2011, odpovědětno ved to je ta finta, ze same manaulne ovladace su uz dnes velka vzacnost a nik ti ich neda osobitne bez zvysku. ja som to este nemontoval, lebo par raz som to mal uz rozobrate a som prisahal, ze nikdy viac. ale na jar ma to tak ci tak caka. mohli ti zozadu vypadnut tie dva konektory na svetielka, ale kedze maju zamky, tak to nepredpokladam. dalej su tam slabe mechanicky zle riesene kontakty a casom sa uklepu. mikrospinace sa daju vymenit.
15.05, 28. 2. 2011, odpovědětKamarát mi hovoril, že sú tam aj nejaké diódy, že niektorá môže byť zlá. Asi to treba cele vybrať a pomerať ale to ako vravíš až na jar
15.11, 28. 2. 2011, odpovědětled diody su iba dve na podsvietenie tlacitok ( klapka vnutorneho okruhu a vyhrievanie skla ), inac su tam tri klasicke miniziarovky ako v palubovke, bohuzial osadene bajonetom zozadu. dost tam oxiduju kontakty, mozno ti bude ich stacit iba pootocit. inac sa tam nema co pokazit, ziadna elektronika. prajem ti vela zdaru pri vyberani tej krabice a neodlom si uchyty na bowdeny, je to velmi krehka konstrukcia.
20.36, 28. 2. 2011, odpovědětmam k tomu aj nejaku fotodokumentaciu ak by si chcel, napis mail
20.36, 28. 2. 2011, odpovědětSom ti to zle popísal, myslel som diódy usmerňovacie, rezistory alebo nejake elektronické súčiastky (http://www.ema-elektro.sk/elektronicke-suciastky/diody-mostiky-rezistory), ktoré sú na tom plošnom spoji z tej vnútornej strany. Tie bovdeny som už menil s kamošom lebo keď som kúpil auto pred zimou tak mi nešlo regulovanie fúkania a našťastie to bolo nastavene na čelné sklo, tak sme potom prerábali to oceľové lanko a dodnes to funguje, takže viem do čoho idem. Tie foto môžeš poslať.
9.13, 1. 3. 2011, odpovědět