Zdravím vás všetkých. Mám záujem zakúpiť 156-ku SW 2.4 JTD. Osobne vlastním Lagunu II 1.8L 16V, celkom bezproblémové auto, teda okrem prednej nápravy, kde vďaka našim cestám a 17"tkam mením čapy každých 30tkm ;-) (na margo alfi a prednej nápravy) Ale to auto ma vôbec nebavý...je ako stará manželka. Takže k veci: kde hľadať možný objekt kúpy (bazár, zahraničie), na čo dávať pozor, čo sa najviac servisuje a koľko to vychádza, vaše osobné skúsenosti s motorizáciou, vôjde sa mi kočík do toho kufríku ak sa rozhodnem založiť si famíliu a tak? Bežné veci, na ktoré sa pripraviť.
13.12, 3. 3. 2011, odpovědětZdravim Te, mam 2.4 jtd SW, a max .spokojenost, plna vybava,vse funguje vse ok ! co ji mam tak uz 85 000 celkove ma 183 000 a jede jak ĎAS za cca 7.5 L,podle toho jak tomu davas !Musis se o to starat,a tak ti bude slouzit. Co se tyce kufru :-) ehm...Myslim ze laguna v sedanu ma kufr 2x tak vetsi :-) ,kufr je vazne malej,a zalostny je i misto vzdadu,ja si tam treba nesednu (197 cm), to je docela - ! Zalezi jak velkou chces rodinu :-)
16.29, 3. 3. 2011, odpovědětahoj, mám 156 SW ale 1,9 po faceliftu, mám taky rodinu, kočárek se do kufru vejde, aspoň ten náš, (X-LANDER). Jinak bych si asi 156ku našel někde v německu, u nás je to skoro všechno stočený. Taky jsem pro ni byl venku a max spokojenost. U té 2,4 občas odchází turba, ale záleží kdo jak s ním zachází, a taky přední náprava, ale to není chyba auta ale českých silnic. Já ji mám přes dva roky, a měnil jsem jedno horní rameno a jednu tyčku stab. Jinak šlape jak má a dlouhodobá spotřeba 5,2l na 103KW je to nádhera.
20.29, 3. 3. 2011, odpovědětĎakujem vám za rady. Keď si to tak beriem, tak decká sedačka sa dozadu určite vojde a tak dlho, aby bolo treba viac miesta ju asi človek mať nebude. Uvidím aký bude tento rok a možno si ju kúpim ako druhé auto na hobby a výlety. Moja lagúna sa síce kazí, ale nikdy tak, že by ma nechala visieť a nedokázal som čapy alebo iné veci vymeniť v záhrade ;-) Už to mám!!! Bezpečná Laguna pre manželku a baviačka 156 SW pre mňa :-D Tak držte palce a možno sa stretneme na nejakom zraze.
16.47, 5. 3. 2011, odpovědětZhasina na volnobehu
11.44, 16. 12. 2017, odpovědět