Dobrý večer všem, chtěl bych se Vás zeptat, jestli nějaký ALFISTA nemá zájem o Alfa Romeo Spider 3.0, 12V. Chtěl bych svěřit moji Alficu do dobrých rukou, který miluje Alfu celým srdcem :) dík za případné info. Pokud budete mít někdo zájem prosím piště na filip.svoboda@yahoo.com (zašlu i foto). Jinak Alfa není na žádném serveru nabízena. Nechci jí prodat někomu, kdo k těmto nádherným autům nemá vztah :) Dík všem... .
20.09, 3. 3. 2011, odpovědětAhoj, pošli mi prosím fotky a cenovku. Děkuji
6.38, 4. 3. 2011, odpovědětAhoj, jasný není prolém, dnes Alficu nafotím a večer ti pošlu fotky vč. všech informací..pls jen mi pošli na sebe mail. Můj mail je filip.svoboda@yahoo.com. Jinak jsem z Brna, takže není problém se i na Alficu zajet podívat :) Dík moc Filip
9.56, 5. 3. 2011, odpovědětJedná se o Alfa Romeo SPIDER, obsah motoru 3.0 - 12 V, rok výroby 1996, najeto 119 tis. km, 2 x airbag, ABS, centrální zamykání, el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, imobilizér, kožené potahy s logem ALFA ROMEO, litá kola ZENDER 17 palcové, zimní pneu 1 rok staré, manuální klimatizace, manuální převodovka, nastavitelný volant, otáčkoměr, posilovač řízení, shrnovací střecha - v TOP stavu, mlhovky, nové xenony 6000, interiér karbon, ZAPLACENA EKODAŇ, před 1000 km NOVÉ ROZVODY!!! dodám doklad o provedení servisu. P.S. na autě je nyní rezerva - servis opravuje špatné přezutí pneu :(
11.33, 6. 3. 2011, odpovědětJedná se o Alfa Romeo SPIDER, obsah motoru 3.0 - 12 V, rok výroby 1996, najeto 119 tis. km, 2 x airbag, ABS, centrální zamykání, el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, imobilizér, kožené potahy s logem ALFA ROMEO, litá kola ZENDER 17 palcové, zimní pneu 1 rok staré, manuální klimatizace, manuální převodovka, nastavitelný volant, otáčkoměr, posilovač řízení, shrnovací střecha - v TOP stavu, mlhovky, nové xenony 6000, interiér karbon, ZAPLACENA EKODAŇ, před 1000 km NOVÉ ROZVODY!!! dodám doklad o provedení servisu. P.S. na autě je nyní rezerva - servis opravuje špatné přezutí pneu :(
11.30, 6. 3. 2011, odpovědětCena je 75000,- Kč, při rychlém jednání možná sleva. Důvodem prodeje je koupě nového rodiného automobilu.
11.32, 6. 3. 2011, odpovědětProsím uživatele Michala 2 ať mi pošle pls mail na zaslání fotek :) Dík moc
11.36, 6. 3. 2011, odpovědět