Ahoj. Mam takovej problém s 156 2.5i. Po výměne vzduchového filtru motor šel tak na tři a nereagoval na sešlápnutí plynu, furt kolísavej volnoběh... Náprava přišla po napíchnutí diagnostiky údajně na přímo, nešlo to přes zásuvku. Motor super, vše jak má být. Problém nastal když jsem odjel ze servisu a chtěl si zatopit- nešly ventilátory, topení nereagovalo na nic, nešla pustit klima, nic. Návrat do servisu a čekání. Druhý den přestala svítit palubka, následně přestaly ukazovat VŠECHNY budíky v autě- mrtvý jako kdyby tam nebyly. Momentálně nejdou stahovat ani přední okna. Prej je hlavní řídící jednotka ve smrti, čemuž se mi nějak nechce věřit. Neřešil už někdo nějaký podobný problém? Do auta jsem vcelku zahučel, nová spojka, motorek stěračů, komplet GO zadní nápravy, nový olej, filtry náplně atd. A teď tohle....
16.59, 10. 3. 2011, odpovědětZačal bych kostrou ..
17.11, 10. 3. 2011, odpovědětNo, elektrikář se už na to koukal a vykoukal tu jednotku. Akorát mi fakt přijde divný že výměna vzduchového filtru se změnila v noční můru.
17.44, 10. 3. 2011, odpovědětMrknul bych se na pojistkovou skrin,prosmatat pojistky a relatka a podivat se na kabely co do ni a z ni vedou,kamos mel podobny problem,ze mu jednou neslo to a pak zas todle a nakonec se prislo na to,ze to je v pojistne skrini,sice to mel u jine znacky,ale za pokus to stoji...................
18.01, 10. 3. 2011, odpovědětPravdepodobne kabelaz, co je nad vzduchovym filtrom.
18.23, 10. 3. 2011, odpovědětjo a vedle vzduchoveho boxu je krabicka kde jsou relatka nebo pojistky...........................
18.33, 10. 3. 2011, odpovědětmrzi ma co sa ti stalo s tou talinskou klasikou no obavam sa ze si budes musiet kupit nejaky iny it special odporucam lancia thema tds.
18.40, 10. 3. 2011, odpovědětto bude naka kostra,když jsi musel jsi přece odpojit bat. třeba jsi někde nechtíc odpojil nějaký kabel......
21.02, 10. 3. 2011, odpovědětHledej kolem toho filtru, zkontrolovat celou elektriku v tomto místě a zkus jiného elektrikáře, nebo jestli jako řešení vidí výměnu řj tak už si akorát neví rady, nic víc:)
21.08, 10. 3. 2011, odpovědětto se mi taky stalo nakonec se zahejbalo relatkama dvakrat se bouchlo do ty druhy pojistkovky a nejak to zazracne zase vsechno fungovalo :D
22.33, 10. 3. 2011, odpovědětje to kurva co dodat, alfy alfy. Motor je vylágrovaný dobre ? nech je to kompletka na bazos
21.06, 17. 3. 2011, odpovědětByla to komfortni jednotka..... Jinak k těm blbem kecum, alfa neni jediný moje auto... Je to komplet udělaná srdcovka. Pro dementy co maj blbý kecy, tak mam ještě passat 2003 1.8T a Passat 2006 2.0tdi, a do toho jsem zahučel za daleko víc.Převodovka, 2xhlava, elektrika, prostě DAS AUTO.Ještě že mam na něj kupce. Mužu říc, že ani jedno z nich Alfě co se týče požitku z jízdy nesahá ani po kolena.
22.16, 8. 4. 2011, odpovědět