Zdravím, zlomil sa mi kľúč, bol som si dať spraviť kópiu a chcel by som si kúpiť ten vystrelovací kľúč, ale neviem či imobilizér, ktorý je v tom obyčajnom kľúči je zaliaty alebo sa dá ľahko vybrať. Robil to už niekto?
15.12, 14. 3. 2011, odpovědětja som dorábal 2 vystreľovacie kľúče keetec. Imobilizér som vlepil do každého kľúča. Imobilizér som si musel dať spraviť, ten orig. v keetec kľúči nebol dobrý.
16.02, 18. 3. 2011, odpovědětJa som myslel, že použijem originál imobilizér z alfa kľúča. Nedám 200E za kódovanie imobilizéra. Kamarát mal kľúč s diaľkovým, neskôr si kúpil ovládanie s vyskakovacím kľúčom a iba prehodil imobilizér z toho starého do nového a fungovalo to na 100%. Ja som si dal vyrobiť novú planžetu a myslel som teda, že iba vyberiem imobilizér a dám to všetko do toho vyskakovacieho kľúča. Ale neviem či je tam napevno zaliaty alebo len tak zastrčený.
17.00, 18. 3. 2011, odpovědětpresne tak ti to bude fungovať ako píšeš. Ja som mal len jeden kľúč, tak preto som si musel dať jeden imob. nový vyrobiť, druhý som ako ty hovoríš vybral zo starého kľúča a vlepil do nového vyskakovacieho kľúča. Ináč jedna planžeta plus nový imob. ma vyšlo na 40e.
17.54, 19. 3. 2011, odpovědět