zdravim páni nevedeli by ste poradiť a šupnúť link prípadne link na torrent kde by som stiahol software ALFADIAG ???
21.48, 27. 4. 2011, odpovědětpan google ti rekne raz dva ale na win 7 stim nepocitej pokud je mas
22.20, 27. 4. 2011, odpovědětgondal : preco? mam prave ten ? hm ? ani ked nastavim kompatibilitu ci jako?
8.43, 28. 4. 2011, odpovědětnormane to nainstalujes ale pri spusteni to hlasi chybu nejde to ani pres ten mode xp co je pro win 7 tam ti to zas nenacte ovladace treba se to nekomu podarilo rozbehnout nevim zkusit to samozrejme muzes :) alfadiag nebyl hodnedlouhou dobu aktualizovany, na druhou stranu ted sem jukl na jeho stranky a ma tam ze to už na win 7 funguje musis to spoustet ale jako spravce
9.33, 28. 4. 2011, odpovědětgondal: ked to spustim ako spravca otvori mi to nejake okno prikazoveho riadku a dalej nic... skusal som to s demo verziou zo stránky www.alfadiag.net nasiel som vyjadrenie jedneho chalana ze ide o dobry soft nakolko sa tam da manualne zapinat niektore el. sucasti.
10.35, 28. 4. 2011, odpovědětja by som taktiež potreboval podrobný technický manuál elektro inštalácie aby som vedel ktorý kabel od poistkovej ide kam ,pretože potrebujem popremerávať nejaké kable
14.52, 28. 4. 2011, odpovědět