Ahoj všem, potřebuju radu. Mám 156ku 1,6 TS, manželka přijela dom a místo dálkáče zamknula klíčkem ze spolujezdcový strany (nevím jestli to má souvislost?). Když asi o hoďku později chtěla odjet, začal houkat alarm a už jsme italku nenastartovali. Točí, ale nechytne. Takže kdo máte nápad, sem s tím, už mi došla inspirace a palubka se mi rozebírat nechce .... . Kontrolka CODE nesvítí, kontolka imob. taky zhasne po zasunutí klíčku, po otočení klíčku vše zhasne tak jak má. Palivové čerpadlo nesepne (je OK), relátko nesepne (je OK). Diagnostika (Ecuscan) nehlásí žádnou chybu.
17.56, 8. 5. 2011, odpověděttaky mi nespinalo cerpadlo a bylo to zoxidovanyma kontaktama na relatku, pokud je mas v poradku tak jeste mrkni na kontakty pod relatkem s kterych jsou draty tam to taky uhniva
19.39, 8. 5. 2011, odpovědětTak kontakty OK...jak je teplo, tak mi to chytlo (co zplynoval benol) a zas chcíplo. Relátko OK, na kontakty jde taky 12V, ale čerpadlo nedává....
16.57, 10. 5. 2011, odpovědětNeví prosím někdo, jak jdou kabely od spínačky, rele, pojistku a na palivové čerpadlo??? Nemá někdo schémátko? Díky
21.11, 10. 5. 2011, odpovědětako to dopadlo ?
15.47, 29. 1. 2012, odpovědět