Ahoj lidi, tak nám nějaká doba uběhla od posledních srazů v Čechách a na Moravě a já přicházím s návrhem uspořádat další srazy... Co vy na to?
23.18, 18. 5. 2007, odpovědětNo mohlo by jse něco uspořádat.
18.58, 20. 5. 2007, odpovědětTuto sobotu a neděli proběhl sraz v Příboře na letním koupališti. Příští víkend je sraz v Ostravě, další víkend v Žilině a potom ještě později v Brně. Jak často chcete aby ty srazy byly? Nebo nejste jen informování? je třeba kouknout občas i jinam, např: www.squadramoravia.com , nebo www.alfaromeoclub.cz .
20.10, 20. 5. 2007, odpovědětahoj no nejakej srazik pobliz Brna bych taky uvital...ja jsem pro a vždy :D za to aby se takove akce konaly:))) tak uz se tesim
20.22, 20. 5. 2007, odpovědětnedávno byl sraz v Brně a vím ,že tam byly je dvě auta.Minulý měsíc Olomouc a byl jsi tam,vždyť jen z Ovy tam bylo 10aut!!!!!!!
22.25, 22. 5. 2007, odpovědětNo, ono by chtelo, aby to semka nekdo napsal... Pak by prijelo urcite vic aut... :-)
22.50, 22. 5. 2007, odpovědětJakmile bude příští sraz někde ve Tvém okolí, přijedu pro Tebe, naložím Tě, zavezu na sraz a po srazu zase vrátím zpět domů k mamince. Aby se i tak líny člověk dostal mezi jiné Alfisty. Nebuď zdechloň a sosej info z více zdrojů, soudruzi již odešli a volnost je zde.
23.05, 22. 5. 2007, odpovědětJa pak druhy den nalozim tebe a zajedeme spolu do lesa... :-) Jenom by me teda zajimalo, na co jsou teda tyto stranky, kdyz vsichni odkazujete na jiny Alfa stranky, kluby, srazy atd.?! To by bylo lepsi zalozit jedny oficialni stranky a ne jako paka hledat na 10 www, kde se neco bude dit?!
23.03, 23. 5. 2007, odpovědětto je asi tím ,že někomu se nelíbí tohle na těhle a někomu zase vonodle.To je těžký sto lidí sto povah ,neříkej ,že to neznáš ,někdo se chce srážet a přečte všechno všude a někdo zase jen remcá a remcá a nic .Nic ve zlým proto musíš jako já přečíst všude vše a máš přehled o všem.
23.42, 23. 5. 2007, odpověděthttp://www.alfa156.cz/diskuse/tlachani/11579 http://www.squadramoravia.com/forum/viewtopic.php?t=144 tak koukej všude nejen tady ,nám se tady taky moc nechce chodit když je to jen 156 a my máme jinou kategorii a přitom chodíme
12.57, 23. 5. 2007, odpovědět