smažte všechny témata třeba od roku 2000,nevím jak Vy všichni,ale mne nezajímá co je tady napsané v roce třeba 2OOO a starší,já se chcu dovědět nejnovější poznatky od daného tématu a né aby tady pokaždé někdo někoho odkazoval,aby si přečet témata a tam našel třeba odpověd na svůj problém,to sem pak už ani nemusíte nikdo nic psát,vždyt se tu už vše napsalo a stačí si jen najít odpověd na svůj problém v roce 1999?,já chcu a věřím že i jiní,názor na daný problém,který je napsaný třeba maximálně dva roky starý,jestli někdo nechce odepisovat danému tazateli na jeho otázku,tak at mu nepíše vůbec nic,si myslím,že forum tady je od toho,abychom si vzájemně poradily-pomohli,už hodně tu bylo popsané o tom,že tu není nikdo,kdo by dával pozor na tuto stránku,ale řeknu vám,že nejraději chodím sem a moc rád si čtu články které sem lidi píšou,takže je to tu o tom,aby sme si řekli co a jak s našimi Alfinkama,,,,,Mirek z Břeclavi
19.38, 10. 6. 2011, odpovědětKDYBY TO ŠLO TAK UŽ JE TO DÁVNO SMAZANÝ :-)))
19.43, 10. 6. 2011, odpovědětjj,to máš pravdu,,,ale na druhou stranu,aspon je zase co číst tady,,
19.47, 10. 6. 2011, odpovědětza 2 jary budes rad ze si muzes najit stare"zkusenosti" tohle forum brzo skonci ... 156 je cim dal mene a lepsich, preh;ednejsich vic napr. squadramoravia ...
21.52, 11. 6. 2011, odpovědětano je to hodně nepřehledný.. ale zase na druhou stranu je zbytečný se rozepisovat jak co kde atd znovu a znovu do kola když je to tu psané už víckrát a pochybuju že by se např. postup nebo technika atd nějak změnila oproti pár letům zpátky přecejen se pořád bavíme o stejných typech aut.. akorát se forum zbytečně zasírá opakujícími se příspěvky
22.51, 11. 6. 2011, odpovědět