Zdravim vsetkych. Zacala mi vrzgat predna lava naprava... Presnejsie presiel som dost rychlejsie cez kopcek na ceste. Ked pritlacim zhora rukami na kapotu tak zacne vrzgat. Taktiez ked vytacam kolesa dolava zvykne obcas vrzgnut. ( ale len obcas )... Nic neklepe nebucha len to vrzga. Chcem sa preto spytat kolko je tam silentblokov a ktory to podlavas moze sposobovat. A ako sa daju silentbloky vymenit a kolko asi tak stoja. Je to Alfa 156 2.0 TS r.v. 11/98 114kW Pretoze naberam pocit ze v tom servise nieje nieco v poriadku. Ked mi tvrdia ze silentbloky stoja 200 eur. Viete si predstavit ako ma asi potesi ked napriklad: Dajme tomu vrzga mi tam jeden jediny silentblok. Oni kupia komplet cely predok lavu stranu. Vymenia mi tam jednu vec a zvysne suciastky si nechaju. Ked mi o dva tyzdne odide ina vec zaplatim dalsich 200 eur ale oni uz nekupia nic, proste z toho co som si kupil naposledy mi vyberu dalsiu vec. Preto to chcem spravit tak ze si to kupim sam a oni nech mi to len vymenia. A to je dovod preco sa pytam ze ako zistim ktory kusok konkretne vrzga a ako sa k nemu dostanem. Vďaka za vsetky rady.
13.01, 22. 6. 2011, odpověděthttp://www.automedik.cz/autodily.html?path[]=1980&path[]=6350&path[]=6363&path[]=8328&path[]=8791&path[]=8792 nasiel som taku stranku so silentblokmi preto sa pytam aby som nekupoval 1500 kusov ale jeden.
13.08, 22. 6. 2011, odpovědět