kluci, smutný na tom je, že teď jsem se koukal po inzerátech a 156 je hodně pod cenou. My, co máme Alfu 6 let, už je to te´d neprodejný a nebo hodně pod cenou. Když budu chtít obnovit za 159, tak protivýkup 20 tis za mojí poctivou V6, chjooo...
9.15, 5. 7. 2011, odpovědětMám sice alfu přes 4 roky ... a jsem na tom podobně /Ják se řiká alfu jsi koupíš a musíš sní umřít xD ...
9.23, 5. 7. 2011, odpovědětJá to nemyslím ve zlým, chtěl bych jen obnovit za novější a to mi kámoš říkal, že výkup 20 tis a on se prej jen zasmál, že do toho 30 nasypal, jenže koho tohle zajímá. Ale souhlasí to, oni ti daj 20 a hned jí za 35 prodaj, teda jestli a 15 vydělaj, to je jasný. Ale stejně... A teď kdo si to koupí, když ještě dá 5 tis za euro normu. Prostě 159 nebude a tohle mi zůstane asi až do důchodu. Já to furt garážuju a asi to už ani nemá cenu, protože je to fuk už. nemá to hodnotu.
9.31, 5. 7. 2011, odpovědětNemas pravdu,vim ze kamarad mel krasne udelanou H. lantru ,narval do ni pres 50 tis, r.v. tusim 98 a v A mu za vykup dali 15 tis...Tak se jen usmal a na inzerat je pustil za 53 :-) takze v tech vykupech jsou jen podvody a udelat z lidi hlupaky...Kdyz se divam na 156 tak benzinovky sli hodne dole mno..bohuzel..ale ta nafta se jeste tak nejak drzi,sice ne tak moc,ale drzi :-( mno,cas utika...
10.14, 5. 7. 2011, odpovědětChlapi, řekl bych to asi takhle. Ten kdo si chce koupit alfu tak pozná jestli to je pelech nebo ne a za kousek v dobrym stavu větší prachy dá. Já mám 1.6 TS SW z roku 2000, vymazlenou a už mi několik lidí udělalo nabídku která přesahovala 80 000,-. Sám z vlastní zkušenosti vím že mezi alfou za 35 a 80 je velkej rozdíl. Takže bych řekl že je to jako s každým jiným autem ;)
19.49, 6. 7. 2011, odpověděthm, tak asi to jsou negramoti¨a nebo si dělaj z tebe prdel...
2.29, 15. 7. 2011, odpovědět