ti co maju jednu alfu viac rokov a drbe sa to, myslim ze su tu taki, v com beriete energiu tu kurvu opravovat ? Ja to mam dva tyzdne a neni dna kedy by som nieco neriesil. To mam okolo toho auta skakat ? Ja na to nemam uz nervy. co vas na tom bavi kde beriete inspiraciu energiu ? ruzove okuliare ? jedneho dna bude ok ? ee
21.02, 7. 7. 2011, odpovědětZ jakýho roku je ta alfa?
21.07, 7. 7. 2011, odpovědět1.9 JTD 77kW 08/99 prvy majitel dovoz italy
21.08, 7. 7. 2011, odpovědětTak čemu se divíš najeto minimálně 600 000-700 000 a jestli jsi byl někdy v Itálii tak bys viděl co s tim ti borci dělají.Rano do toho sedne hned dá tvrdej plyn a maže do fabriky.To auto nevydrží věčně.
21.12, 7. 7. 2011, odpovědětma len 298tis.zvuk klepania je pekny.
21.15, 7. 7. 2011, odpovědět99 isiel na lizing v 2003 ho splatil a bol jediny majitel do marca 2011. Takze vysnivane auto si chlapec podla mna cenil a nie je to defka ktora ma v papieroch 5-6 chlapov ako sa na sk bezne predavaju. Karoseria nema nikde naznak korozie trochu mu to nejaki hajzlici na pravej strane s klincom potiahli. Videl som zmysel kupy auta z dovozu ze to nebudu tieto sk alfy lebo to povazujem za sroty. ale aj tak je to v tej znacke, kazdy to vie len nikto to neprizna, pod jednym nickom zebre o pomoc, pod druhym pise ako super mu sluzi... Vsak to priznajte ze su to poruchove suky.
21.18, 7. 7. 2011, odpovědětTAK TO MĚL NĚJAKEJ CHUDEJ ITAL CO NEMĚL PRACHY NA UDRŽBU A JEZDIL DO POSLEDNÍ CHVÍLE NEŽ SE TO CELÝ POSRALO A PAK SI TO KOUPIL TY!!!!!!!!!!!VYMĚN HNED ROZVODY BEZTAK TAM BUDOU JEŠTĚ PŮVODNÍ
21.24, 7. 7. 2011, odpovědětA tomu veríš, že to mal jeden taliansky majiteľ 12 rokov?
21.44, 7. 7. 2011, odpovědětA ktej klíme, kto nieje retardovaný, tak si nastavý max teplotu a prestane sa sama spúšťať :)
21.53, 7. 7. 2011, odpovědětten talian ma teraz 45 rokov.rozvody si myslim ze su nemenene to je mozne. ta klima sa vypina postupom a la magic jak je to tu na fore pisane. Kto ma vediet ze ked dam na max potom sa nespusti :) DO PIČE!
21.56, 7. 7. 2011, odpovědětnestaci na tych rozvodoch len remen ? Mna to uz nebavi stale sa s tym jebat teraz este 500e prihlasenie, 200rozvody, 700eur. a auto stalo 800e:)))) ale zase za 1500eur by som mal na sk rozvnako vyhonenu sunku.Ok rozvody neratam, takze 800e+500e 1300e rozjebana nehrdzava 156. hmmmmmmmmmmmm
21.59, 7. 7. 2011, odpovědětPŘI ROZVODECH SE MĚNÍ ŘEMEN,VODÍCÍ KLADKA,NAPÍNACÍ KLADKA,VODNÍ PUMPA
22.10, 7. 7. 2011, odpovědětdrazkovy bol jak 10 rokov na slnku, takze rozvodovy bude podobne.Vodiaca kladka bola vylítaná :) takze je mozne ze rozvody budu ups hups soon.
8.05, 8. 7. 2011, odpovědětNo manzelka si kupila tiez alfu z talianska, prvy majitel, selespeed, 110000tisic, servisna knizka atd, rocnik 2002/8 nove vnutro ako po facelifte, koza,Bose atd. Auto slo asi 10000tisic potom sa posral robot, teda vymena robota (menene v SR - servis Turpi,), Auto slo ako hodinky. Ja som na tom najazdil asi tak 5000km, a vratil som sa k svojmu autu (podla mna az tak to auto nesedi na ceste ako vsetci tvrdia-ale to tu nebudem riesit). Potom VDC zlihalo (uz druhy raz) a mazelka v zatacke dostala smyk pri brzdeni a ... Auto som skladal s pomocou kamaratov 8 mesiacov od airbagov az po motor. No vtedy som slusneho slova na vyrobu talianov a technicke prevedenia nepoznal. Proste auto som zlozil manzelka uz jazdi na nom znova a je to jej srdcova zalezitost. Teda ALFICKA OSTAVA V RODINE a servis uz neriesim (co clovek nespravi pre svoju manzelku). Na dovolenky a dlhe cesty chodime na mojom (Alficku setrim, aby som ju nemusel zase opravovat :-)). Teda jedna rada: nepozeraj na servis, ale ci sa ti to auto paci alebo nie...JE to cuore sportivo
9.54, 8. 7. 2011, odpovědětpredchadzajuce auto som predaval lebo na neutrali vypol posilovac brzd a riadenia, akoze skapalo, lenze malo 1000otacok takze asi ne. samozrejme auto mi sposobilo nehodu ktora nie je doriesena.Auto som predal s tym ze je to v kupno predajnej zmluve. urobil to, zevraj porucha vstrekovania ... Neviem mne na to sudny znalec neprisiel a hodili to na mna. Hovoris ze v zakrute sa vyjebala, no dakujem takze alfa neni len srot ale aj nebezpecny srot, to snad ne, lebo srdcova nesrdcova zalezitost v tom momente pojde prec. Nove auto ? pre boha vsak to vyzera na jedno copiiito. Tak co ? Ok servis neriesis mozno casom ani ja ale to je taky problem aby to auto bolo aspon aspon bezpecne ? Inak brzdove kotuce prasce na nich ok, brzdovu dam von lebo je kalna, rucna brzda je ok. Riesil som tu vcera problem ze baterka ..., sused hodil zapnutu feldu 44ah na moju baterku a alfu to nezaujimalo. Dnes som hodil baterku na HODINU !!! na nabijacku a alfa chytila. Samozrejme to neni v baterke ale nejaka vyjebana elektronika /bosch prosim vyjebte sa uz na to/ ale neviem v com... zhavice tiez nie. dnes tam dam namiesto KC103 /karol cicina/ UFI tak mam zase o jeden mozny problem menej. Na 12rocnom aute je to jedno ze do toho vrazam peniaze, pretoze uz su aj tak tie veci stare, nepoviem keby sa to iste jebalo co uz urobim ... Takze po tejto stranke sa to da zvalit na vymlatene diely len pre co ked uz ako tak by to chodilo sa to bude zase jebat viac nez bezne 15 rocne vraky ... to je ten nervovy zlom a to je pricina predaja. Zase lutost by bola urcite, preto ze som nenasiel ine auto s takym dizajnom ako toto. No ked vynecham bosch neni to horsie auto nez ine... niektori tu pisu ze maf vymenili za ten isty model co tam bol. No to urcite bosch uz nie a ako mi technik hovoril kc nech vymenim za ufi. mesiac dva kazda kurva sa ukaze potom dokoncim pocity na fakty.
10.52, 8. 7. 2011, odpovědětVDC som uplne opravil (chyba ako vzdy v konektoroch a cidlach) , teraz bude fungovat lepsie ako z fabriky, uprava podla ineho auta ako to mali taliany spravit hned a nie nieco pajcovat....No Bosch - menene lambda sondy z VW je to to iste len konektor som upravil na ALFE aby pasoval, dve cidla na motore tiez pasuju z VW - elektonika je pajcnuta teda pasuje tam hodne po jemnych upravach, na sahare odpor tiez z VW , asi preto 159 uz sefoval manik hovoriaci po nemecky :-) a je to aj poznat na kvalite Auto je teraz v 100% stave , teda ho predat by bola somarina. Inak k tej cene auta, ja som dal za auto skoro 5500€ pred dvoma rokmi, opravy stali cca 1500€ , FASCINUJUCI JE MOTOR 2.0JTS A SELESPEED na PK BABE to bola zabava , treba zazit ked tlacis pred sebov M3.
11.45, 8. 7. 2011, odpovědětk teme len tolko,ja mam 156ku,rocnik 2002,kupena na slovensku,predomnou ju mal rodinny znamy ktory ju vyuzival naozaj ako hoby pretoze ma druhe auto,mala nabehane 72 000 km ked som ju kupil a dnes ma 90 000 a za ten rok a pol co ju mam som do nej dal uz cez 1100 eur....pri autach co maju cez 200 000 km treba s takymi vecam ratat stale castejsie
15.47, 8. 7. 2011, odpovědětsamozrejme. Inak kde si mozem este overit VIN ? cez vyhladavac som nasiel stranku kde vin ukazalo OK, is not on list of stolen cars. Nejaka spolocnost ? Volal som do fiatu ze oni to nerobia... zase nejakej spolocnosti 100eur nedam kvoli takej "picovine"
15.54, 8. 7. 2011, odpovědětskoncil som, palivovy filter som menil auto dlhsie startovalo kym to nacucal, baterka nabita. ked to nebude zase chytat je to pojebane inde.Mimo toho rozvody,olej do prevodovky, vymena servo oleja a brzdovej kvapaliny. let's drive :) Inak x citatelov sa chyti na picovinu emotivne budenu potom reaguju, ked uz nic kazdy jebe na to
19.48, 8. 7. 2011, odpovědětdokurvene zavirene neviem pre co to 3x zobrazilo :) ALFA FORUM :) rovnako dojebane ako auta.
19.49, 8. 7. 2011, odpovědětTeraz lutujem,ze som stracal cas citanim tohoto topicu..
7.39, 9. 7. 2011, odpovědětMal som 156 a pojdem do 166...mala svoje muchy,treba si stanovit priority co od toho auta ocakavas..ale verim tomu,ze ked sa to jebe, tak sa to jebe ale to nie je iba Alfa..
7.44, 9. 7. 2011, odpověděthm, jenže tohle auto už je neprodejný, 156 nemá cenu, nebo tak za 20 tisíc a to by si byl magor.
8.18, 9. 7. 2011, odpovědětdovezenu za 800-1000e nikto nechce lebo ked to prihlasi potom to bude stat +500e. 1500e za 1.9JTD + rozvody 200eur. 1700eur 54tis sk. na bazos.sk idu po 1500eur s tym ze mesiac to nemoze predat. Co je nizsie 1200eur je dojebane. videl som mesiac 1.8TS 156 predavala za 1300eur aj predala... Toto je predatelna cena toho auta na sk
9.03, 9. 7. 2011, odpovědětNo tak zalezi aj od kusu, motorizacie a roku vyroby..ja by som moju pod 5000 nepredal..to by musel byt natom fakt zle..je pravda ze tie starsie rocniky s TS motormi idu za facku fakt..
11.50, 9. 7. 2011, odpovědětTo vieš, kto ju má v dobrom stave, ten ju predávať lacno nebude.
12.12, 9. 7. 2011, odpovědětAsi tak, ked ja som zato vyvalil 8000 v DE aby som mal pekny kusok, tak to predsa nepredam za facku..to by som si radsej nechal..ale som rad,ze sa nasiel dobry Alfista, ktory to vedel ocenit..
12.14, 9. 7. 2011, odpověděthm ehm uhm neriesim uz nic, mimo rozvodov chyti kazde rano ked skusam, v baterke to nebolo ale jednoducho alfa si zije svoj zivot a nezisti to nikto ani za boha ked to ide. par razy svietilo aj po nastartovani vstrekovanie zhavenie ... mam taky pocit ze je to vec blbnutia bosch+softver.Ohladom rozvodov nestaci vymenit len remen a nejaku tu kladku s tych lacnych ? lebo 70eur je jedna kladka neviem ci ekby mimo nej boli ostatne nove ci to bude pricina mega problemu ze sa to zadre ked by to vyletelo.
13.45, 9. 7. 2011, odpovědětten chlap co je v technickom je politik. nasiel som to na nete meno rok narodenia v nejakej strane, je tam zoznam politickych stran.
13.46, 9. 7. 2011, odpovědět