Alfa je auto pro nemohoucí, auto, který se už může nechat před barákem a nikdo si ho nevšimne, protože nemá hodnotu. Auto, který je mi pro smých a není bezpečný a jen se to motá na silnici. Tohle by se mělo zakázat už pouštět na silnici!
17.22, 16. 7. 2011, odpovědět:D pojď na pivo
20.53, 16. 7. 2011, odpovědětneviem ci ta mam lutovat alebo sa rozculovat. skorej lutovat. Pravdepodobne ta alfa zvadza a nevies co mas s tym robit tak zatial picujes popickovavas si brumkas. No poviem ti jednu vec. Ja som alfu nemal a mal som s toho zmiesane pocity neviem na co som to vsetko cital ked teraz ked ju mam mi to bolo uplne zbytocne. Samozrejme zalezi co kupis, nie ze kazda alfa je ina jednu pustili z vyroby dojebanu druhu pozlatenu ale ako sa k tymto autam kto spraval. ze je alf dojebanych je tolko kolko je kto jebnuty co to mal. Kupil som jtd z talianska lebo mi bolo celkovo nechutne si tu v tejto mentalite kupit auto ktore nema pre mna inu hodnotu nez citovu. Tak mam, keby bola aj v horsom stave s toho pocitu ked zrealnela pred mojim ocami, sny sa zrealizovali, o tom to je. mam alfu romeo 156. /sam pozeram stale ze mam alfa romeo 156 :) neskutocne po rokoch kuki kuk loving cook/ Pochop ze nejde o to kto ju ma v akom stave pre to si to tito ludia nedrzia je to jednoducho citova zalezitost. Myslim ze pri projekte islo o urciteho ducha skupiny ludi ktori to zhmotnili ako alfa vyzera. Kvalitativne je nad alfu no nemyslim ze by bola kvalitou prizemna. Ak nemas alfu nehovor o tom zbytocne sa strapnujes tychto hlasok je tu uz tolko ze to nikto inak nebere ako to posobi na cloveka, smiech polutovanie a nezaujem. Kup si alfu ale vies co nekup lebo ked ti penazenka nevyjde na pomoc len sem budes chodit aky srot to je ... idem rozobrat ten tvoj zvratok slov. alfa je auto pre modernych ludi s sportovym duchom ktori miluju eleganciu a maju cit k autam. alfu nechas pred cinziakom a ostatni ti ju od zavisti doskriabu na alfe jazdis a ti co maju zmysel pre dizajn aut sa otocia. alfa ma citovu hodnotu alfa je pre smiech zavistivym chudakom alfa je bezpecnejsia nez ine auta koncom 90 rokov. alfa ide po dialnici ako kralovna a pangharti ako bmw sa pozeraju s tych plechovych ciernych arogantno dizajnovanych koncernovych konzerv. alfu neurazis lebo aby si ju pochopil na to nemas. pre to pises co pises.
20.56, 16. 7. 2011, odpovědětv pripade ze alfu mas, uz nemas k nej city neurazaj co si miloval.ZA KVALITU SI KURVA MOZE KAZDY SAM. napi se lehni si vyhon si a bude dobre.
21.02, 16. 7. 2011, odpovědětnegramoti v Alfě
5.48, 17. 7. 2011, odpovědětpeter.Pekne si to napisal.
9.29, 17. 7. 2011, odpovědětJa som 156 mal a mozem len suhlasit..aj mi ju doskriabali od zavisti ako pises,pekne si to vystihol vsetko..chyba mi ten pocit sadnut si do toho auta, ziadne ine mi ho neda ani Audi S4..je to auto,ktore ma svoj silny charakter, aj ked ma svoje chyby, ktore sa daju v pohode vyriesit, len to nieco aj stoji :)..tak ked nanho nemas ty curak, tak tu aspon nekydaj debilko..priznam sa uvazoval som pre zmenu nad Nemcom, ale zvadza ma 166 po Facelifte a asi neodolam ak vyjdu love :)
9.42, 17. 7. 2011, odpovědětfiatova mala krasna dcera. Tato znacka prezije kvoli urcitej historii charizme a vzdy sa poda na trhu ako nieco s tohoto vnimania.Bez srdca by sme boli iba auta. Admin by mal trochu prefiltrovat tuto stranku s tym ze vulgarizmy by boli *******, ak by niekto vlozil CHCEM SI KUPIT ALFU ani by sa to nezverejnilo nech su tu neni potom picoviny. kokoti popisu tu potom je tu hnus o tej znacke rovnako ako medzi ludmi, a nechapu co nemaju oseru ohovaraju. Jedna vec je zlata pravda nema vyznam sa bavit s niekym o tomto aute pokial ho nema. Kym som ju nemal co som cital bola az nocna mora ze boze co je toto za auto ? to neni mozne ako sa to moze kazit, pre co to nikto nechce ? technik hovori nekupuj to lebo uz ti ich vykurvene ramena su drahe a je to napicu auto. OK jebem do vas idem srdcom ina pricina nebola uvidim to... ramena - technicky pokrok tu niekto pouzil rozum. dizajn - fotky nedaju co realita stav - aky kokot to mal ? sa hovori, /nie - to co je za srot ?/ Kurva vsak je to na liecenie uz osierat tieto auta mas ju pojebanu kup si inu ked nechces tak si ju nekupuj ale nepis sem picoviny co nikoho nezaujimaju. tito ludia su pozitivne ladeny, co ju nemaju alebo sa podrbava im tu vnasaju vykaly a picoviny s ich neschopnosti pochopit nieco co si potom nikdy nemali kupovat. 97 rok vyroby to znamena dizajn ovela skor, jezis maria nijaka znacka neprisla s hentakymi budikmi v tej dobe, interier dvere ladia s palubovkou vsade alfa loga... Toto je ten rozdiel. Vzdy budem podporovat alfu lebo je to nieco co ma 4 kolesa a neni to auto, tym je to zaujimave.
11.01, 17. 7. 2011, odpověděton to mysli zo srandy :) ze ty si neni ten prvokokot :) ?
11.04, 17. 7. 2011, odpovědětMě ale nezajímaj Vaše názory, stojím si za svým, že tahle značka je nejporuchovější a už je to tak starý, že nechápu, jak inteligentní lidé můžou srovnávat tohle auto AR 156 s Passatem a Octavií, kde je uplně jiná cenová relace. Pánové, tohle auto se dá srovnat s felicii a VW Polo. Tak už se nečilte, napsal jsem jen svůj názor. Prostě to jsou auta už po smrti.
13.48, 17. 7. 2011, odpovědětzrovnavat dizajnovo s nicim do dnesneho roka urcite, alfa jednoducho ma nieco co nechapes. Kvalitativne, keby ts mali tie olejove cerpadla a olejovu sondu ok nic by nebolo po smrti vela veci to ovplyvnilo ale to neznamena ze su to sroty. 2.0TS ok to pojebali to bol samovrah bez cudzieho zavinenia. Vies ked si hentak ladeny tak ti to nikto nevyvrati bud ta to prejde alebo si to nechaj pre seba lebo nezaujato voci alfe aj tak s tym nesuhlasim. za to ze mam alfu by som si ju mal branit nech nevyzeram ze mi niekto osiera co som si vybral taky som neni. Nemohol by som ani nic povedat keby som ju nemal... Vychadzam s toho konkretneho co mam a hovorim ze neni pravda co hovoris. Po smrti ? podvozok v stave 2 rocneho auta, korozia lemov nikde, nechapem. JTD kludas neviem ... suvixove plasty vnutri ? nic sa netrusi nepraska, ten airbagovy kryt spolujazdca je prehnuty pri krajoch na kazdej alfe. vsak co kurva zrovnavas. je absolutnym leaderom aut v tej dobe a ine znacky su zjebane koroziou na karoserii hoci aj 2004. Nemal som nikdy twin spark keby som aj mal a zadre sa to nebudem si jebat s tym nervy je to auto v tej cene velmi technicky "nadane" dizajnovo ani nehovorim, porovnavanie a rypanie je nekonecna debata. Uz si si vyhonil ako som pisal ? co je potom stale problem ? to auto v tom to neni, vyzera to na znudenu chvilu pohonit si par dni ego na tom co je najlahsie.To ta prejde. alfa bude vzdy provokovat ci si mal alebo budes mat, poddaj sa alebo zavri ten otvor tam pod nosom.
15.55, 17. 7. 2011, odpověděttechnik mi hovoril ze najporuchovejsie ? korea nemci s tym smradom astra2. Kazdy vyrobca si nasral na cestu buducnosti, u alfy to zabezpecili tie gorily ktorym taliani predali tie auta. Jebem do teba kazdy ti na tie nazory sere.
15.57, 17. 7. 2011, odpovědětjednoducho narocna technika vyzaduje viac nez vozenie a ked to ludia odjebali potom sa to jebalo do radu a skoncilo kde to je. alfa neni normalne auto,lebo to neni jednoduche auto pre to nema moznost bez starostlivosti prezit. ze to teraz kriesia a picuju co vsetko sa kazi, no ved ked magor co to predaval to dokurvene predal co to ma byt v akom stave. Pises picoviny ze ti na to nikto nic nepovie je suhlas so mnou len maju uroven a rovno na teba jebu.
16.08, 17. 7. 2011, odpovědětnj stara struktura :D Ser nato, nema zmysel tu vysvetlovat nieco sedlakom a zadubencom co si tu vybijaju svoje komplexy s kokotinami..
7.38, 18. 7. 2011, odpovědětako ja ? neblazni.Co napisal sa neda inak prirovnat ako k picovine pisanej po pol noci a dvoch pivach, alebo urcitemu mysleniu isteho mozgu ...
7.58, 18. 7. 2011, odpověděthonzo venuj nam nazory ved sice ta nezaujimaju ine ale rozvin debatu do niecoho nakoniec nebude suvisiet s polom ani nicim len s tebou ;) ze ?
13.06, 18. 7. 2011, odpovědětkluci vy ste vsichni co tu pisete tyhle nesmysly uplny hovada vypatlany doufam ze nemate jeste ridicak, protoze lidi s temahle nazorama potkavat na silnici je nestesti!!
14.07, 18. 7. 2011, odpovědětosiera nieco co nema alebo sa mu svojim nemohoucim pristup dojebalo. Samozrejme to nema suvis so znackou on si len potreboval ulavit. To tu mam teraz zase ja ako hovado obhajovat pre co mam vodicak ? nejeb do mna lebo zachvilu tu budeme riesit kto je aky :) velky
14.32, 18. 7. 2011, odpovědětHonzíček to musela byt chvila ked uz to preslo ? haa a v com to bolo ? vyhonil alebo vyspal alebo sa vyventiloval inde ? alfa si to nezasluzi, crepov je dost toto je chudatko krasne dojebane od majitelov. Jeb uz na alfu, ked ju nemas kup si ju ked si mal a nemal na nu nervy znova ju nekupuj. Nakoniec to tu aj tak nikoho nebude zaujimat.
10.54, 19. 7. 2011, odpověděthonzo sam mam druhu alfu a navstevujem aj konkurencne fora na ktore nechodim rypat.
21.09, 20. 7. 2011, odpovědětuz 2.5 v6 obhajuje v inej teme. nevedel som ze ma alfu. s toho co napisal vyplyva ze sa mu dokurvila a tuzi po octavii passate alebo polo, a ked nic tak aspon felda. Nedolahne na mna dojebana alfa, pre co by aj mala ked som to kupoval bez rozumu. Kto to predava ten bol len nadrzany ale nemal ju v srdci. Ked sa na to auto pozrem je tak krasne ze sa mu poddam vratane nervov penazenky casu a nadeji :)
22.11, 20. 7. 2011, odpovědět