Tak už to přišlo... tyhle stránky se ženou do ůplné zkázy. Administrátor nereaguje, reakce se mažou a spam... o tom ani nemluvím. Není to škoda? Co se s tím dá dělat. Přece si je nenecháme zničit...
20.12, 18. 7. 2011, odpovědětTak už to přišlo? Tyhle stránky se ženou do záhuby už několik let a jsou pořád stejný
22.24, 18. 7. 2011, odpověděttak udelej novy web a bude to. nekdo s tim zacit musi...
23.19, 18. 7. 2011, odpovědětno jasne napr. giugiarro156.cz nech to tam chyti nejaky alfak co sa tomu bude venovat rovnako ako svojmu autu.
10.48, 19. 7. 2011, odpovědětproč dělat něco co dávno funguje a dobře. http://www.alfisti.cz/index.php?link=cuore-alfisti
11.07, 19. 7. 2011, odpovědětinak aj je dobre ze admin na to jebe. neznasam tie buzerantske fora kde nemoze clovek povedat "uprimne" co chce. Keby bolo nejake nove forum tam admin, nebolo by to zaujimave lebo nejaky kokot by to tam buzeroval obmedzoval ... Vsak sa skontaktujte niekto s vas skalnych davnych starych spolahlivych nech to niekomu venuje a ten sa o to stara.Mozno sa nasere a nic neproda, ani cihlu.
15.32, 19. 7. 2011, odpovědětNo podívej se Peter tvůj názor že jde o buzerantský fóra ti brát nebudu ale rozhodně se tam člověk nedočká urážek, sprotáren, a podobných specialit jako zde. A naopak zcela jistě se tam člověk dobere znalostí a pomoci v konkrétních problémech. A vůbec nejsem stižen nacionalismem a xenofobií, ale divím se že mnoho bratrů slováků chodí na toto fórum, když existuje fórum obdobné u vás na slovensku. Ale o to se admin stará a nedovolí aby si tam kdejakej hejhula otvíral ústa a nebo provokoval. Pokud je tvůj názor na taková buzerantská fóra takový že tam nemůžeš být, zcela jiste by sis měl založit své slovenské buzerantské fórum o AR 156 a tam se prezentovat jako správný hulvát a sprosťák
17.31, 19. 7. 2011, odpovědětale ved tu to ide a tie pravidla som si neurcil sam ale osm bol nimi oboznameny s praxe pri citani prispevkov :) Myslim si ze na toto je toto forum dobre, jednoducho na rovinu bez filtra. Ked je to len o tom ze admin si isiel zajebat a nakazil sa tak to je zle, chcelo by to takeho admina ktory s volnym stylom a kreativnou stylizaciou suhlasi, jednoducho povedat si svoje. S toho som davnejsie usudil ze alfaci su ini ludia.nech su nech pisu nech maju ! DEMOKRACIA. Na inychforach nechapem preco ma byt clovek obmedzovany ked dva krat napise K K dva krat O a k tomu T. Forum je pre ludi kto to nechape nech ide na fora o nabozenstve alebo deti alebo si da dudulu aide spat. Normalne chlapske forum.
18.50, 19. 7. 2011, odpověděta prave tym je toto forum jedinecne. a myslim to bez smiechu vazne. Nikde clovek nemoze hresit uz ani pomaly v kostole a na forach kde chodi zmeska vsetkeho mozneho co ludska bytost moze stelesnovat sa kvoli nejakym vykurvenym pravidlam ma niekto obmedzovat ?!:) Vsak demokracia nech si kazdy pise co chce na forach a robit s toho sceny to len korunuje toho co sa o to stara ze je kral a zosobnenim tych poznamok. Neviem kde ziju ti ludia ktorym "vulgarizmy" vadia, preboha nic to nema spolocne s iq alebo osobnostou cloveka jednoducho bud je to v mode alebo to nikto nepovazuje za nieco hrozne. ta nevinna fraza "do pice" je bezna ako v anglictine you know. Toto forum je o normalnych ludoch bez filtra falose, ze ti narovinu povie co si mysli. Kto to nechape nech sem nechodi. So vsetkych co sem chodia keby si si pozrel kolko kto coho vypustil by si videl ze 90% pisu "demokratickym stylom". no a za to ze pride pan Hlavaty K(arol) tak tych 10 je vhodnych a 90% co to forum tvoria je ten problem ? Som za toto forum a este ho treba podporit a nazvat sloganom: Demokracia (bez urovne) :)))
19.11, 19. 7. 2011, odpovědětbol som na jednom fore kde do mna zacal nejaky cervicek s cervickova jebat tak som sa snazil to ignorovat az potom som mu povedal podstatne pridavne mena prirovnania a na druhy den sa nemozem lognut ani nova registracia, banned ip.Potom som s inej ip adminovi napisal blahozelanie s osloveniami najhlsej pocty ake som nazberal. S tohoto vychadzam, ze v zamestnani nemozes povedat sefovi ze je top vsetkeho co sa da vypustit a nasklonovat, preco nie na tomto fore ? zisti si podiel kto je tu aky a podla prevahy sa prisposob alebo hrdo navrhni. Cital som to tu ked sa mi ta kurva pojebala doradu a cital som doradu -doradu :) nech ! :) ja mam rad debatu na rovinu a vselijake slizske hry ako na buzerantskych forach vytvaranie kamaratstiev ignoracia picoviny deti kokotske cele napicu na hovno osrane jebnute zdrobneniny prirovania. No fora kokotov.
19.24, 19. 7. 2011, odpovědětchapes ? o ludoch pre ludi. kde je vecsina tam je cesta
19.35, 19. 7. 2011, odpovědětvlastně se ani nedivím no....
19.36, 19. 7. 2011, odpovědětTo Peter: a nejses ty rapper?
19.47, 19. 7. 2011, odpovědětcomu sa necudujes ? ze zastavas provokatera a buduceho amina stranky www.alfa.humanne.cz Komu vadi ze tu neni admin a je to zajebane zavirene ? komu na tom zalezi ked jemu ide o navrh zavrhnut to cele aby bol K arolom noveho fora Vies co mam zavireny pc rozjebem ho a kupim si novy zatoze mi to suseda povedala.
19.58, 19. 7. 2011, odpovědětKarol a chcel by si byt ujom na novej stranke ? Co sa ti na tom paci ? rovnaku poctu dosiahnes aj u pani doktorky ked jej povies preco tuzis byt adminom.Havel sa picu rozumel politike len nieco chcel a ludia mu to dovolili. Takto je to ok skurvene forum skurvene auta. co k tomu chyba ?
20.20, 19. 7. 2011, odpovědětNo já myslím že lze demokracii vykládat rúznými způsoby a taky si myslím, že ty si ji nevykládáš zrovna správně. A podle slovníku, který používáš musí být tvvé oklí z tebe nadšené. Je mi jedno co jsi kdo jsi, ale sprosťák jsi zcela jistě. Ti kteří mají rádi smysl a pořádek a slušné chování, a těch je zcela jistě většina a u vás na Slovensku také, tak ti chodí na ty buzerantský fóra a určitě je to pro takové lidi přínosešm. Ty jsi zcela nepochybně primitiv a pokud dokážeš o svém autě chovořit tak jak jsi předvedl, určitě je tvé IQ o málo vyšší než u šimpanze. Tím s tebou končím tuto debatu, neb mi nestojíš ani za faju tabáku.
20.52, 19. 7. 2011, odpovědětJo omylem se vloudilo pár překlepů, sorry. A kdybych třeba já chtěl založit jiné, podobné fórum, jistě bych tak učinil, ale lidé jako ,, Peter,, a jemu podobní by na něm velmi rychle končili. Chodím tam, kde mi to vyhovuje...www.alfisti.cz
20.56, 19. 7. 2011, odpovědětchod tam ... TY psychoANALyzator na zaklade formulacii a prifarbovania sa k teme neodhadnes ani si neodhadol co si o mne napisal. Ja som ale odhadol ze kvoli dlzke istej casti tela by si chcel byt adminom, a rovno Karolom. pozeral som alfamania.sk su tam ludia kde zapadnes. alebo alfisti alebo choddopice.cz
21.34, 19. 7. 2011, odpovědětPeter ty jsi chuj!!!!
21.16, 23. 7. 2011, odpovědět