Dneska jsem se musel smát, když jsem to viděl na Alfě. To auto s SPZ vypadá, jako když to dostalo facku, hahaha...
21.22, 10. 8. 2011, odpovědětTVOJE MATKA ZASE ŠUKÁ Z CIGÁNAMA........HAHAHA
21.40, 10. 8. 2011, odpovědětJo? ani nevim, její věc. Asi se jí líbí v Alfě - cikánským autě
21.43, 10. 8. 2011, odpovědětnebreč, taky si ji jednou třeba koupíš, ale musíš bejt hodnej
11.38, 11. 8. 2011, odpovědětJe to srandovní, nikdy jsem se nad autem tak nezasmál, jako nas Alfou. Hlavně si jí člověk může dobře prohlédnout, protože to věčně někde stojí nepojízdný, hahaha...
13.49, 11. 8. 2011, odpovědětprečo reagujete na na choré výplody takýchto a im podobných dementov veď určite nemá ani vodičák pretože nemá dostatok mozgovej kapacity aby zložil skúšky
18.55, 11. 8. 2011, odpovědětnepojazdny je tvoj mozog. Co sa tyka citovej stranky odhadujem ta na fanusika nemeckych krabiciek alebo ich chudackeho ceskeho odvaru. X-krat sa tu riesili tieto ubohe trosky ktore cez google pozeraju vsetky alfy a nemozu si pomoct takze do momentu kym to nemaju sa smeju. Je to isty mechanizmus ktory sa mi zda ako obrana na zvodnu provokaciu. Ked sa potvrdi co pisem nechod do benzinu lebo ta zozerie ci uz po palivovej stranke alebo nakladnej. Jasne ze ked sa nieco podrbe je to srot, lebo susedovi rovnako stare auto chodi ze ? Oliz si ten slintavy kokot a hon dalej. Kludne to tu mozes pisat tu to aj tak nikto nebere vazne. Nijak nezmenis co pises lebo si cisty KKKKKKKKK a geneticky to mas asi z vela smerov ovplyvnene.
19.41, 11. 8. 2011, odpovědětalfy su na cestach 13 rokov to si az dnes vysiel s jamy v lese a isiel sa popozerat ci by nebola uz doba nechodit na somarovi ale zit ako clovek a kupit si auto ? Ze si prave videl alfu asi sa tam bol niekto vymocit a slintas, aj s neho, aj s auta. Na tvoje pomery si myslim ze je to predsa len nerealne, zigulaky uz nechodia jak to bolo kym si byval medzi ludmi, tak rozmyslas co ine. Ja by som ti odporucal auto skoda felicia, ma to tiez styri kolesa a vyhnita jak to co ti naplna lebku.teda dufam ze nieco tam je. Moc ti verim, predstav sa ako to je uplne od zaciatku.Vsak par ludi sa ti venuje spusti poriesi sa vsetko. Ak nic tak chod jebat dive svine a zalez do jamy. Na internet ako si sa dostal ? jebavas horarovu zenu ?
19.54, 11. 8. 2011, odpovědětse vám musím smáti, k smíchu, přímo k popukání. A ještě slováci, taková verbeš!!!
8.15, 12. 8. 2011, odpovědětblbečku blbej retardovanej
8.44, 12. 8. 2011, odpověděta ještě je teda lepčejší, když vidím, jak si dávaj ten nástavec pod spz, to je jako vyvalený voko. Mě bavíte, jak si to chráníte ty svoje super pecky káry.
17.02, 12. 8. 2011, odpovědětkubo uz si ju kup alebo si vyhon len tieto dve veci su problem.
17.05, 12. 8. 2011, odpovědětKluci, to je ale sranda, co?
12.33, 13. 8. 2011, odpovědětsi chudak
20.42, 13. 8. 2011, odpovědětmoj postoj k alfe je ze vsetci su K ktori nemaju alfy a len alfy su naozajstne auta so srdcom ktore do nich nalial zo seba giugiarro. Chudak ako ty to nepochopi. Ked som si ju kupil smiali sa kokoti co tu byvaju drbnuty na tvojej urovni, a teraz ked vidia ze to chodi ani neceknu ked ma vidia ze by to spomenuli.Urobili so seba kokotov potom to zistili a teraz sa za to nepostavia. Tak ako tebe tie chudacke picoviny ti tu nikto necita lebo si s tych ako ti susedia. Ono ta to prejde. pis si.
20.46, 13. 8. 2011, odpovědět