jak se sundava koule řad.paky u 2.4 JTD je ohmatana děkuji za odpověd liška
23.28, 25. 5. 2007, odpovědětKdosi tu psal že se stáhne směrem nahoru,tak to zkus.
23.47, 25. 5. 2007, odpovědětmne tá drevená nešla dole tak som to rozbil dvoma kladivami oproti sebe a bolo to dole aj tak to už nepoužiješ :-))
10.49, 26. 5. 2007, odpovědětto je sice pekne ze sa da stiahnut smerom hore, ale co potom s tou umelou hovadinou, ktora sa pod tym nachadza, no ja ma diesel 1,9, neviem ako to ma benzin, ale na diesly je zamok na spiatocku, ktory sa musi potiahnut smerom nahor aby sa ta spiatocka dala vlastne zaradit.a predpokladam, ze pod tou umelou nasadou sa nachadza pružina ktora vracia ten zamok, no a pytam sa mam kozenu hlavicu ktoru som strhol smerom nahor, a ako mam teraz postupovať mam zlikvidovat aj tu umelu nasadu na ktorej bola ta kozena lopta, ale ked ju zlikvidujem tak co potom s tym zamkom na tu spiatocku, ja by som ho dal aj prec, ale ten kto uz videl a riesil tento problem vie, ze ten zamok vlastne robi akysi doraz na päťku a ked tam nebude tak tu päťku budem musiet triafat od oka,ti ktoriiii mate s tymto skusenosti poradte dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.nic ma nenapada:-))))))))
22.23, 31. 5. 2007, odpovědětno ja som tu paku urezal pod tym plastovym nastavcom a dopasoval som to na dlzku....nova hlavica musi byt trocha prisposobena k tomu aby ten zamok na spiatocku do zapadol, zatial som nezohnal taku siroku spruzinu, takze ten zamok vraciam normalne prstami, uz som si na to zvykol a nemam s tym ziadne problemy. Ale kazdopadne sa musim vybrat do obchodu a kupit tu spruzinku :)
9.47, 10. 8. 2007, odpovědětUz som videl na nete aj original hlavice riadiacej paky na JTD, maju širší otvor ako tie na benzín, aby sa tam vošiel zámok aj s tou pružinou, tá originál umelá násada sa musí odstrániť brutálnou silou, no a navyše tieto hlavice stoja okolo 1700sk, neviete niekto o lacnejších, Ď. :-))))))))))
11.25, 10. 8. 2007, odpovědětchcel by som tam dat tuto namiesto tej mojej starej zodratej. http://tuning.autodoplnky.cz/momo/radici-paky-krouzek/rukojet-radici-paky-shot-carbon-hlinik-karbon-p-s255886 pojde tam ci budu problemy? nemate niekto skusenosti? diki
16.27, 16. 3. 2008, odpovědět