Tak mi dneska jeden kluk nabídl, abych řídil Alfu 156, verze 2,5 v6. Jako co se Vám na tom líbí? Ale dobře, tak na 12 lets tarý auto jako jo, na tehdejší dobu asi dobrý, ale co mě dostalo, když jsem míjel dvě AR a každej zdraví. To mi bylo k smíchu, jako by se zdravil embéčář, to byla legrace vám povím, jste zdraví jako jinak jo?
20.47, 17. 8. 2011, odpověděthned jsem vedel ze to bude psat nejaky kokot
20.51, 17. 8. 2011, odpovědětJak píšu, na tehdejší dobu asi dobrý, ale jako chválit si to v dneší době a bojovat za to? No klucí, vzpamatujte se už. Alfa 159 je krásná, ale tohle, no neblbněte a hlavu vzhůru. Tu značku neosuzuju, to zase ne, ale 156 už je u cíle dávno jako.
20.58, 17. 8. 2011, odpovědětjezis to je kokot, preco zase.
21.21, 17. 8. 2011, odpovědět156 je zaujimavejsia nez 159. Malym detom vyhovuje pozornost lebo sa nudia alebo ich nieco trapi. Vyhon si alebo sa pojeb. alfu nepochopis pre to casom zanikne lebo auta treba robit s tym ze budu pre tupcov, nie alfa urobi v tej dobe TOP techniku a kokotkovci co sa viezli si mysleli ze to je vsetko. Mam 156, do zasoby si necham doviest este dve s talianska. KEd budu prachy lebo tuto musim trochu vyladit. Ale nikdy nic ine. OD 15tich som bol nazhaveny na tento model a od tej doby bolo vela aut co ma mohlo ovplyvnit. Mam 156 a som si isty ze ine ma v srdci necaka. Neviem pre co admin neurobi na uvodnej stranke TECHNIKA pod tym TLACHANI a pod tym KOKOTI, automaticky robot co by presmeroval tieto naco preco srot a podobne hned tam kam tieto nazory patria. Lenze toto forum je v takom stave ako 2.0Twin Spark po piatich majiteloch :)
21.27, 17. 8. 2011, odpovědětPokud dáš vedle sebe alfu vs opel škoda ,bmw ,atd.. tak jistě alfa nemám co se týka výkonu techniky .... bmw je někde jinde ale pro pocit z jízdy bych šel do alfy .... musíš jí vlastnit abys to pochopil !!! jendo ,,, typ 156 je už je tu od 97 a ??? nejde o to jak je to staré ne u alfy !!!
8.22, 18. 8. 2011, odpovědětJako tak to zase prrr! Srovnávat alfu a boží BMW se fakt nedá. Teda dá, ale tak s řadou 3 90 roku leda asi tak. Na co si furt hrajete, hlavně na sebe jako homodějové furt mávejte.
16.44, 19. 8. 2011, odpovědětTy homoději,ty tomu vůbec nerozumíš klidně bych si koupil i to Tvoje zmiňovaná BMW ale na co? Alfa je prostě srdeční záležítost,ale Ty u Tvého BMW tohle nikdy nezažíješ...
18.42, 19. 8. 2011, odpovědětze bmw je bozi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cha cha lol aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach toto je fakt naj hlaska na tomto fore co som cital. 1, neporovnavaj teda neponizuj alfu zrovnavat s hentymi chrapinami nemeckymi vycibrenymi bastardmi 2, kritizujes co nepoznas. Kamarat ma V6 passat alebo tdi oktavia .. hrozny zvuk. Minule sedim v alfe na parkovisku pred tescom a asi o tri auta vedla nastartoval diesel, hned som vedel co je to, krasny JTD, ten diesel ma prekrasny zvuk, samozrejme fiat stilo. ALe zase na druhej strane vela aut vela nazorov mne nikdy nenapadlo ist na fora inych aut im osierat porovnavat zosmiesnovat co maju radi, nech maju. Moj nazor o alfe je ten pre co som si ju kupil a inu znacku ani nechcem. A vedz ze to nie je posadnutost alebo uchylka alebo nieco co sa da napisat. Myslim si ze alfa je nieco tak dokonale uzasne ze to sa neda opisat. Ine auta vozia, alfa teší. alfu milujem. NIKDY NIC INE, je to mrhanie casu mat ine auto ked ten cas mozem venovat alfe. Zmrhany zivot mat ine auto. alfiatko alficka aaaaaaaaaaaaaach cccmmmmmmmmmmmmmmmmuk ! i love you my 156.
20.54, 19. 8. 2011, odpovědětnie je to o tom ze ked sa niekomu pojebe osere to a kupi si ine. Alfista si kupi alfu zas... To ty nepochopis lebo si s tych inych ... a budes pisat proti a zas len potvrdis ze si s tych inych spodnejsich. Nikam to nevedie.Jebe ti tu na to kazdy. Vyhon si, ked to bude pretrvavat navstiv psycho odbornika v pripade ze uz si mimo puberty.potom urcite.
20.58, 19. 8. 2011, odpovědětHele, já jen napsal svůj názor. prostě se to vážně nedá s jiným autem srovnat, to je fakt. Buď máš auto, pořádný auto a nebo jen alfu. asi tak nějak no...
9.39, 20. 8. 2011, odpovědětJendo souhlasim s tebou alfa je sileny auto a furt se sere a pak tady fnukaj hnupy!
12.55, 20. 8. 2011, odpovědětAhoj no bmw jo budes mit wydaje jen znackovej servys ja uz mam svoji 4 alfinu a sem maximalne spokojenej na kazdej sem natocil 40tis km a bez problemu odchazi na ni veci jak na jinejch autech nevym vy zaostalci kcemu ji furt prirovnavate uz to nei co to bylo v 90letech je spolehliva jako skodovka hlavne dyzajn ne zaostalost jak u bmw vsadim se ten co tady pise o BMW ma jeste bavo z doby nebrec s loukotovejma kolama toje jasny ze se tam nic nemuze posrat kdyz tam nic nema skoro kazda alfa ma klimu + el okna v zakladu BMW jen malo :-) taky sem chtel kdys BMW X5 ale hned sem si to rozmyslel 3,0D tyto motory od BMW se furt serou mam kamarada co ma servys a ten porad opravuje samy naftovy bavoraky fuj a pak kde je dspolehlivost a alfa tam stoji jen opcas vymnena oleje nebo desticek tak kde sme ja sem spokojenej a urcite po moji nynejsi alfe 156 1,9 JTD 85Kw rv 2004 premyslim o 159 1,9 jtd 16v v Ti to jest nyni
7.47, 18. 9. 2011, odpovědět