Při nastartování se dusí, při rozjezdu cuká, nejde do otáček, v převodovce někdo asi sedí s kladivem, kouří, blikají kontrolky, začíná cukat, chcípá to. Zkouším znova, zacuká, už tak nehulí, jedu, paráda, ale najednou zase stojim. Vylezu a zjišťuju, že to je vlastně Alfa, tak zavřu motor a nasraně sedím a brečím!
16.53, 21. 8. 2011, odpovědětje to chráp
18.12, 21. 8. 2011, odpověděttoto je moznost b) a zaroven ovplyvnuje aj moznost a) debil si nekupi alfu lebo ten komu sa posrala mu to povie. Skor by som povedal ze je to prejav tvojej neschopnosti nez problem auta.
18.14, 21. 8. 2011, odpovědětHonza to je tvoje primitívne EGO ty kokote...
21.41, 21. 8. 2011, odpovědětbad: ak ja mam byt ten kokot tak potom ty si ten zakladny, vsetkych.
13.26, 22. 8. 2011, odpovědětzase samej slovenskej hlupák nechutnej
17.14, 22. 8. 2011, odpovědětSrovnej si ty tepláky..
18.53, 22. 8. 2011, odpovědětako sa po cesky povida :) miláček publika, ty honzík si miláček fóra. Asi ti s tej alfy uz jebe, ci uz preddispozicia bola :) ?
20.57, 22. 8. 2011, odpovědětTak jsem chtěl jet k vodě. Kamarád, že vezme Alfu, dlouho nejel. Pak telefon, zvednu ho a z druhé strany se ozve. Nemůžu přijet, nejde nastartovat. Já se zeptám, co s tim je? On odpoví - nevím, mám Alfu. Tak se sednu, on taky a brečíme oba! Nakonec nás zachrání kamarád, vezme Pasaata a jedeme.
17.47, 25. 8. 2011, odpovědětONANOVAT PŘED TESCO
17.57, 25. 8. 2011, odpovědětPíše se to PASSAT ty vemeno
17.59, 25. 8. 2011, odpověděthonzo ty hrozno, ked som kupil alfu raz startovala raz ne co to je ? co to moze byt ? sused ma niekedy s auta prepajacimi kablami nakopol a niekedy nie, baterka vybita analyza ze baterka je zla a podobne. Lenze keby bola bat v pppppppppppppp tak by som to citil, pri alfe je toto podstatne a potom ju vzdy pritlacis k stene, vsetkemu staci porozumiet, ako tebe hrozno. Samozrejme ti co alfy maju a tyka sa to tohoto fora pisali o moznosti palivoveho filtra. tak kc 103 isiel do ppp a prisiel novy ufi, jej a uz to chyta zakazdym zakazdym a zakazdym ani jeden raz nie ! Takze koho to bol problem znacky alfa romeo ? alebo stareho filtra ? alebo nakoniec moj. asi to posledne nie ? Pocitam ze ty by si to riesil, ten chrap mi zase nestartuje brecim a podobne psycho lutostive hry... Zapametaj si navzdy ak alfa nejde neni to jej problem ale tvoj. Loptu nekopnes je kde je kopnes je inde ... lopta nemoze za to ze stoji, stare veci nemozu za to ze jednoducho nejdu. Ked uz ako s kokotom takto. vw by som nechecl ako zadarmo neni to predsudok je to jednocuho vo mne kazdy sme na inu znacku. Hovori sa ze taliani su machri na dizajn, myslim ze spomedzi fiat lancia a alfa je jasne kto to tiahne k vysinam. a ten kto citi kupi alfu a ten kto ma v hlave mu alfa aj chodi. Honzik ale verim ze sa na deba hras a je to tvoja uchylka, pretoze neverim ze alfy su naozaj problem, to si myslia ti co maju vw ale ty ? ked ano tak kup vw alebo skoda to ti sadne, preco nie ? Aspon mi urobis radost :))) a tvojmu kamaratovi tiez.
19.03, 25. 8. 2011, odpovědětVypal na slovenský fórum a nemontuj se mezi čechy!
21.06, 25. 8. 2011, odpověděthonzik neviem komu to patrilo ale zda sa ze toto pocasie na teba zle vplyva, alfa moze za vsetko, slovaci tu mozu za vsetko ... Neni toho na teba uz moc ? Rozpis sa krystalizuje sa to s tebou predsa len ako som hovoril ze to neni v alfe... Vies ako by ti bolo dobre pri takej felde a niekde na samote u lesa ? :) Zas to mas v rukach a chcem ti dobre, haa ? zamysli sa, zamyslis ?
9.24, 26. 8. 2011, odpovědětTy blbej vlastenče. Dej se leečit ty psychopat a neotravuj lidi!
10.19, 28. 8. 2011, odpovědět