kdyby nebylo Alf, tak automechanici nemaj co žrát!
21.27, 26. 8. 2011, odpověděthura, este !
21.47, 26. 8. 2011, odpovědětTy musis mat strasne maly penis chlapce...ked si to tu takto kompenzujes :)))
0.00, 27. 8. 2011, odpověděta ty by jsi neměl Honzíku co psát. Už sem nechoď jo? Děkuji.
7.30, 27. 8. 2011, odpovědětKeby nebolo HONZU, psychiatrie by mali pokoj!
12.02, 27. 8. 2011, odpovědětvždycky si koupím popcorn a čtu tady ty vaše příběhy, lepší jak televize.
18.41, 27. 8. 2011, odpovědětMa malinky penis a potrebuje si tento svoj komplex niekde ventilovat...aj na takych musi slunce svitit :)
19.21, 27. 8. 2011, odpověděthonzo ty si naozaj protiklad normalneho cloveka. Ked nejebes do alfy jebes zas co sa tu pise. Skusim ti to objasnit a tymi zavitmi co mas to skus nejak logicky pochopit. Alfa je pre niekoho srdcovka, nezaujima ho ze sa to jebe lebo ju chcel a tesi sa s nej. Pre to tu vznikol spolok ludi spolocneho ducha ktori sa pytaju na kazdu picovinu aby sa dozvedeli co najviac teda alfa automechanici :), nesmejem sa len ten vyraz ..., a tiez riesenie veci obohacuje forum. Vsak sa tesia vybrali si co maju tak s cim mas problem ? Ja zase nechapem ked som videl fora inych znaciek ze co je v tych konkretnych znackach ked to opravuju a maju radi ... No musim povedat aj ked namyslene a arogantne, neni nic lepsie dizajnovo nez alfa a prave 156 ma obrovsku charizmu takze nechapem ich ... ale dam im pokoj. Ty nechapes tychto tu preco nedas pokoj ? Lebo si jebnuty a chory ? Ak ano je mi ta uprimne luto, ak ti pomaha takto tu pisat, tes sa ze je to horuce a ti odpisuju, lebo ked to padne a to padne tak si mozes pisat co chces a nikoho to nebude zaujimat. ze je zaujem je zaujem ti pomoct ... Aj ked da sa to ambulantne a tebe by sa to hodilo. Pocitam ze ked nastane ignoracia vydas sa do ulic hladat alfy s klincom v ruke ze ? Ja mam tiez par linii od chorych, ked som to videl zasmial som sa :) Lebo su aj taki, aj keby im ruky clovek na mieste dolamal nutkanie by mali, lebo je to v tych tupych hlavach. VITAJ :)!
20.31, 27. 8. 2011, odpovědětProč bych měl vyrazit do ulic a mlátit auta, teda auta asi ne, protože se jedná o alfu s malým a na začátku, ale proože se jedná o alfu. Přece si nebudu zasírat klíč, nebo tyč od alfy? Zase mě to tak nezajímá to auto. Já se jen byvím, jak vás to vytáčí, prostě se tím bavím. Neurážím to auto, vždyť to ani charisma nemá. Vypadá to, jako když motorka nabourá krávě do zadku!
21.43, 27. 8. 2011, odpovědětskoda ze neexistuju vyslanci fora ktori by ta osobne potesili navstevou a vydiskutovali ste si o alfach uplne vsetko, to by sa hodilo asi najviac. Vidis ako ti chcem dobre.
22.06, 27. 8. 2011, odpovědětmoj zlaty ked ta to bavi tak si najskor kup nejake auto nie bycikel a potom zacni nieco pisat !!!
12.36, 28. 8. 2011, odpovědětdobre si mu napisal :DD
12.35, 28. 8. 2011, odpovědětto je trapný a já proč se lidi nemůžou dostat z dosco domů, tohle bych volal: 0944 168 271 alebo 0917 698 910, odvoz vozidel zn. Alfa Romeo - zaručujeme odvoz minimálně do 300 metrů
18.48, 28. 8. 2011, odpovědětPeter a že mi to neřekneš do očí? že ne?
18.49, 28. 8. 2011, odpovědětnie lebo mas bobky a cvaka ti u prdelky :-D
19.14, 28. 8. 2011, odpovědětten prispevok nado mnou som nepisal ja. co ti mam povedat do oci ? nechces toho moc ? ze som ti vobec pisal bolo az moc.
10.30, 29. 8. 2011, odpovědětnebo som to písla? už neviem, nepametam si
14.54, 29. 8. 2011, odpovědětten prispevok nado mnou som nepisal. Honzo ty si chory daj sa liecit na hlavu ! ak tam najdu mozog mas sancu.
15.08, 29. 8. 2011, odpovědětbane, robim si srandu. Pisal som to ja. Jasom i Honzik, chcel som vas len nasrať a chcel vediet, ake ze to mate nazory chalani. Ospravedlnujem sa.
20.32, 29. 8. 2011, odpovědětparazit chudak pojebany pise pod nickom toho kto sa s nim z lutosti bavi, chlapce tebe na hlavu vojensku helmu do pety a prilby 220V nech uz si fest drbnuty. Ked pises pod nickom niekoho ineho tak si uvedom ze stylizacia by sa musela podobat.Mna to nenapada ti to robit, chod radsej mame povedat co tu robis, mozno ti da ked si ta splodila.alebo si sam a pises s ustavu pre drbnutych?
22.01, 29. 8. 2011, odpovědětDOKUD MU BUDETE FURT ODPOVÍDAT TAK TADY BUDE POŘÁD KECAT.TAK UŽ SE NA TO VYSERTE A ONO HO TO PŘESTANE BAVIT
22.04, 29. 8. 2011, odpovědětNa VS sme mali dva semestre psychologiu :) tak mam nejake sklony sa mu venovat aj ked je to nejake decko co ma zivot napicu a kto ma vediet o co mu ide. On to musi zistit sam ale urcite to nevie.Ak je v puberte tak to s nim pekne jebe, ale to sa upravi. Ked puberta pominula uz ostava len jedna moznost, je udereny
22.23, 29. 8. 2011, odpovědětTrpi defektami proste... :)
6.50, 30. 8. 2011, odpovědět:))))))))))))))))) trpi defektami proste :)))))
10.26, 30. 8. 2011, odpověděti ja to nemam v tej palici urobene v poriadku. Je mi liuto tych kokotou, co tu pisu nezmysle. Ja som tiez bol chory. Ale pak som si kupil Alfu a vsetko sa urovnalo a je mi hej. Moja stara mama mi doporucila psychologa, pozicala na vysetrenie eura a mesic trvalo, nez som sa z toho dostal. Teraz uz je mi hej.
15.15, 30. 8. 2011, odpověděthonzo ta tvoja slovencina a nazory to je naozaj na kazajku. Ked uz pises pod nickom niekoho ineho zapametaj si ze picoviny ta odhalia. Si chory chlapec uz ti to tu vela ludi povedalo rob zo sebou nieco.
21.25, 30. 8. 2011, odpovědět