mam jtd som nadseny ale chcel by som este jednu, jazdit na slavnom twin spark. 2.0 nie, ktore su najspolahlivejsie benzinove motory ?
20.22, 27. 8. 2011, odpovědětnej motory má Ford, ale němci vedou, jen ne itala!!!!
18.52, 28. 8. 2011, odpovědětno prave len alfu, ako mi poradis v tom ? urcite mas bohate skusenosti
10.31, 29. 8. 2011, odpovědětHonza: Jak ty můžeš vědět kdo má lepší motory :D:D:D Vždyť ty ani nevíš jesli máš mozek nebo místo něho nasráno :D:D:D... Ale jinak já ti to neberu ale soucítím s tebou . Protože blbečka ze světa nevymažeš a bez blbečků by nebyl svět.... peter: Já mám 2.0 TS už 3 roky. Zatím jsem neměl žádné velké potíže. I když je fakt že jsem koupil za 15 tis. a 50 do toho dal. Ale vím co mám.
11.39, 29. 8. 2011, odpovědětTřetím rokem mám V6 a jediné, co jsem zatím na motoru dělal byl olej (což je nutnost u každého auta) po každých zhruba 10 000 - 12 000 a teď po dvou letech vzduchový filtr a klimu. Jinak s motorem nejsou žádné problémy, žere stejně, jako 2.0 a má luxusní zátah, na 10 let starý motor je to paráda. Co se týče celkově auta, asi jsem natolik rozumově zdatný, že jsem si při koupi auto dotáhl k mechanikovi a do dneška dělám jen pravidelný servis a s autem jsem neměl jediný problém. Takže je to stejné, jako u všech ostatních značek, záleží na majiteli.
12.39, 29. 8. 2011, odpovědětvies len ja chcem ten slavny twin spark, keby som mal ist do V6 tak 2.0 alebo 3.0 ci 3.2 ? neviem ... 2.0TB V6 sa predaval len v taliansku, chcem vzdy to co je tazke zohnat inak ma to nudi. Ale aj tam neviem ci by taky 2.0TB prekonal tuzbu po Twin spark. Volba je na 1.8 kolko kw je najlepsi to neviem, no najlepsi ... najbezpecnejsi sa samovrazdu, a tiez ked sa to podrbe ci je to zrepasovatelne alebo treba do toho nejake veci nove/pouzite s nezadreteho motora, a kolko cela tato komedia stoji. Mam JTD to je vec spotreby a spolahlivosti, chcem vsak k tomu este jednu alfu Twin Spark. Na JTD nabeham mesacne cca 1200km, na hentom by som s dovodu spotreby a celkovo len pocitu pocitam 200-400km mesacne ...
14.08, 29. 8. 2011, odpovědětkeby som ja vedel co je pricina ze ten motor sa zadre. Naliat tam seleniu a kontrolovat kolko jej tam je je samozrejmost, ale co sa na tom pojebe. nevie to ani defens.cz clanok ekg pro cuore sportivo ... Unava materialu ? ...
14.12, 29. 8. 2011, odpověděthlavně nelej selenii, pak se to sere
14.50, 29. 8. 2011, odpovědět:)))))))))))) nemam na to komentar,admin neni alebo je nim honzo ? Honzik podme po pravde, ake mas auto ? Uz si sa strapnil dost tak to nebude o nic horsie.
15.19, 29. 8. 2011, odpovědětmam 6 let 156 2.0 TS. Kupoval jsem ji od kluka kterej ji dotahl z CH a mela 167tis. km. V soucasne dobe mam natoceno pres 240tis. km. 1x rocne v ni menim olej - pouze Selenia Racing a s motorem zatim zadny problem. Osobne jsem zvedav jak dlouho jeste bude jezdit, ale zatim taha naprosto dokonale! Cuore Sportivo. Romeo
18.46, 29. 8. 2011, odpovědětno ono keby uz od vyroby tam liali plnu sintetiku 10w60 tak by tych zadrenych motorov bolo o polovicu menej
19.54, 29. 8. 2011, odpověděttak nakoniec kurva sa dostanem k 2.0? :) /podpor temu a napis honzovi nech ide do piče na liecenie/
19.42, 29. 8. 2011, odpovědětJá ti dám velmi, ale velmi dobrou radu. Kup VW, Audi, BMW, Mercedes, Ford. Alfa Romeo je nejporuchovější auto ze všech statistik. Alfa je dobrá do 100 tis km, pak se zbavit auta, proč o lidi asi prodávaj? proč myslíš, že odchází motory? Protože se kurvý Selenií, je to nesmysl, jen to dooporučujou. Pokud si inteligentní, nikdy si nemlůžeš pořídit ojetou Alfu. Chyba, jako člověk v životě může udělat je, že si pořídí tohle.
20.40, 29. 8. 2011, odpověděthonzo tie tvoje technicke rady su tak na 16 rocneho co pozera v com bude vozit retardovane kocky a docital sa ze je to zle auto ale kamarati mu povedali ze nemecke auta su super. Nesedi mi vsak ked su nemecke auta tvoja volba aky ma suvis alfa v tvojom vybere. Ozrejmis jebko ci ne ? ne ze zase napises pod nickom peter nejaku picovinu lebo v tej jebnutuckej pretazenej hlavicke ta uz nic nenapada. Uz to zacina byt o nicom a trapne ze ? Najvyssi cas sa pozriet do zrkadla a povedat si TY KOKOT PRESTAN.
22.07, 29. 8. 2011, odpovědětAle Jeníčku kolik Alf už jsi měl? Nebo jenom moc čteš? A nebo se bavíš jak alfisti jsou pyšní?
22.10, 29. 8. 2011, odpovědětkonecne to niekto trafil presne ako to je :)
10.27, 30. 8. 2011, odpovědět