Zdravím. Stretol sa už niekto z Vás s chybou: CAMSHAFT POSITION SENSOR. High signal ??? Toto mi vypisuje diagnostika. Ak zmažem chybové kódy a naštartujem, chyba sa tam zjaví znova. Diagnostika mi vypísala že je to snímač otáčok vačkového hriadeľa. Už som si aj jeden objednal, tak ak s tým má niekto skúsenosti, kde sa ten snímač nachádza ??? Aby som vedel kde to vymeniť. Vďaka.
20.24, 4. 9. 2011, odpovědětsnímač sa nachádza pod kolesom výfukovej vačky a keď ho chceš vymeniť musíš zhodiť rozvody
21.40, 4. 9. 2011, odpovědětTo znamena ked sa pozeram na agregat spredu, tak na lavej strane pod tou ciernou umelou hmotou co mi kryje rozvody... No kede ja zhodim rozvody, tak to ho mozem vyhodit rovno ako ich potom dam naspet bez pripravku ???
10.45, 9. 9. 2011, odpovědětniektorý si zaznačia polohu ale ja osobne ich robím z prípravkami
12.33, 9. 9. 2011, odpovědětEšte takáto otázka... Môže sa stať že mi píše na diagnostike CAMSHAFT HIGH SIGNAl kvoli tomu ze preskocili rozvody dajme tomu o jeden zub ? Kedysi sa mi stalo ze zdochol motor pocas jazdy ked som hodil neutral a ked som zaradil rychlost tak som ho prakticky zacal tocit tak ako by sa nemalo. Ak je motor zdochnuty tak sa proste ma nastartovat. Mohlo sa teda stat ze preskocil rozvod a preto ma zly signal ?
19.46, 10. 9. 2011, odpovědět