já s emusím vždycky hihňat, když to potkám na silnici, hihi...
7.32, 8. 9. 2011, odpovědětnajradsej by som ti už rozbil piču za toto... ty debilek nevyhonený...
9.38, 8. 9. 2011, odpovědětzase sa riesi ze niekto nema rad alfu ? ked ma nieco nebavi nerobim to, ked nieco nechcem tak to nerobim, jednoducho tito vyjebanci zakomplexovany provokativni maju problemy hlavne saami zos ebou alebo nemaju alfu a chceli by, alebo by chceli ale b oja sa tak co uz ? budem zhadzovat ked uz nemam. Mili moji vazim si vas ale ste na nespravnom mieste, vase miesta su vecsinou v areali polikliniky v konkretnom mieste oddelenie, to nemozem zabudnut ! kam by tupec isiel. Vola sa to PSYCHIATRIA alebo PSYCHOLOGICKA AMBULANCIA. CO sa tyka alfy som vam vdacni ze ju nemate pretoze nova 159 v tupcovych rukach je ako svini perlu ... Ten co to napisal nadomnou ze najradsej by som ti uz picu rozbil za toto... ty debilek nevyhoneny..., to je jednoducho zufalost komunikacie s sprostym tupcom ktory ho vytocil. Lenze to tu bude staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale staaaaaaaaaale a zas a navzdy kym nebude registracia. Myslim ze ten co napisal tu reakciu najradsej by som ti uz rozbil picu ... ten by sa hodil na admina. Pretoze plne suhlasim s jeho stylizaciou, ziadne filter slov, narovinu a tiez citenie k tejto znacke, preto taka reakcia. Karel sa na to vyjebal a mozno je jednym s nas kto tu pise "vselico".
17.50, 8. 9. 2011, odpovědět