Dovoluji si vás pozvat na *1. Budějický sraz vozů Alfa Romeo* který se konná v sobotu 7. července. Program: 15:00 příjezd na náměstí Přemysla Otakara II. (hlavní nám.) v Českých Budějovicích 16:00 "Spanilá jízda" na zámek Hluboká (cca 15km) Asi tak od 18 hod. posezení u piva. Pokuď by někteří chtěli přenocovat, prosím o kontaktování na email: robert37@centrum.cz, nebo tel.: 77762401 Podle počtu účastníků bude určena "osvěžovna": za A) v případě menší účasti a bez zájmu o přenocování "Budvarka" v Malém pivovaru http://www.budvar.cz/web/Kde-se-toci-Budvar/Originalni-pivnice-Budvarka-/Maly-pivovar.html za B) v případě velkého zájmu i s přenocováním restaurace "KUKI" v Hluboké nad Vltavou http://www.sportcentrumdvorak.cz/restaurace.html V každém případě se ozvěte na výše uvedené kontakty . Díky
20.03, 28. 5. 2007, odpovědětOprava tel. čísla 777612401 . Účast můžete potvrdit i zde
20.04, 28. 5. 2007, odpovědětTento příspěvek píšu jen proto, abych tu pozvánku udržel v těch novinkách. Kdyby se webmaster rozhodl to uvést na titulní stránku, tak bych mu poděkoval. viz. www.cuoresportivo.net
23.22, 29. 5. 2007, odpovědětZatim nás tedamoc neni jak tak koukám na ohlasy...
11.55, 30. 5. 2007, odpovědětBohužel myslím, že je to špatný termín - prodloužený víkend a všichni jsou pryč :-( včetně mě. Jinak bych se samozřejmě rád zúčastnil. Petr.
12.03, 30. 5. 2007, odpovědětNo ono se dá taky říct, že o každém víkendu jedou všichni pryč. Taky to bude takový seznamovací srazík. Když to bude k tomu, tak příští rok to může být akce větší. Ještě je dost času, ale vypadá to na tu Budvarku. No a když se nás sjede 20 alfic, tak to bude taky dobrý. Mě už pár lidí odepsalo na mail, tak zamluvím pár stolů a 10 grilovaných kolen :-)
15.51, 30. 5. 2007, odpovědětJa bych jel, jen jeste nevim jak to bude v cervenci. Kdyz mi do toho nevpadne prace, tak se urcite ukazu..
22.00, 30. 5. 2007, odpovědětDobrej nápad Slávo akorat to je právě ten víkend a ještě den po mojich narozkách tak nevim jestli budu schopen řídit :)
23.38, 30. 5. 2007, odpovědětŽe sraz se o víkendu udělat musí na tom se všichni schodneme. Že o víkendech bývají vždy nějaké akce a abych nekolidoval třeba s WTCC v Brně a srazem v Drhlenách tak jsem to prdnul na ten prodlouženej víkend. Vím, že spousta lidí jede na chatu, ale jedná se o 1. ročník a můžeme tam domluvit něco většího a v jiném termínu rovnou na příští rok.No a taky je pravda, že pojedu v červnu na dovču, takže nejsem přeci padlej na hlavu abych to plánoval na dny, když tady nebudu :-D Jinak předběžně to vypadá na tu Budvarku a komornější verzi. I když.....
8.03, 1. 6. 2007, odpovědětNo tak já nakonec nevim jestli se vůbec dostavim,páč jsem jel z Prahy s mazlíkem a po cestě jsem se stavil na myčce.MĚL jsem vzadu WRC křídlo,ale fakt už jen měl.Ta myčka byla nějaká posratá a vytrhla mi ho ze šroubů a zmrvilo mi to kufrový dveře,takže to musim nechat opravit.Nevíte o někom kdo dobře a levně stříká auta?
21.02, 1. 6. 2007, odpovědětSuper srazík i počasí,už se moc těším na další.Dík patří organizátorům a Slávovi.
1.03, 8. 7. 2009, odpovědět