Auto je plne funkčné, trošku ma problem s nastaveím kulisy radiacej páky, ale to je detail, ked ide na náhradné diely.. Zatial je komplet.. Auto je rok výroby 12.1998.. Zatial ani sám neviem, že čo za aké ceny, tak buďťe zhovievavý.. :) Ešte pre doplnenie: auto má predné aj zadné tuningové svetla, v predných su aj xenony.. Športový volant MOMO s nábojom, plazmové podsvietenie budíkov a LED palubovky.. Elektróny su 17" z podložkami na zmenu rozteče 5x98 a su 25mm hrubé.. Športový vzduchový filter, ročná váha vzduchu, na menených rozvodoch je odjazdených 1500km, kompletne vymenená predná náprava.
8.41, 2. 10. 2011, odpovědětZabudol som dodat, ze je to 2.0 TS - 114kW
8.42, 2. 10. 2011, odpovědětnerozumieme, co je toto za forum, ale miznu prispevky..! Auto je plne funkčné, trošku ma problem s nastaveím kulisy radiacej páky, ale to je detail, ked ide na náhradné diely.. Zatial je komplet.. :) Auto je rok výroby 12.1998.. Zatial ani sám neviem, že čo za aké ceny, tak buďťe zhovievavý.. :) Ešte pre doplnenie: auto má predné aj zadné tuningové svetla, v predných su aj xenony.. Športový volant MOMO s nábojom, plazmové podsvietenie budíkov a LED palubovky.. Elektróny su 17" z podložkami na zmenu rozteče 5x98 a su 25mm hrubé.. Športový vzduchový filter, ročná váha vzduchu, na menených rozvodoch je odjazdených 1500km, kompletne vymenená predná náprava. atď.. :)
13.13, 2. 10. 2011, odpovědětzaujimave je, ze ked niekto nieco napise, tak sa posledny pred nim uvedeny prismevok, vymaze.. :) uzasne forum..!
13.15, 2. 10. 2011, odpovědětzaujimave je, ze ked niekto nieco napise, tak sa posledny pred nim uvedeny prispevok sa vymaze.. :) uzasne forum..!
13.16, 2. 10. 2011, odpovědět