Kluci, mám 156 2,5 V6, celý dva roky jezdím v poho. Dneska sednu, nastartuju a jako by šla na 5 válců. Vůbec netuším, co s tím, na co se kouknout a hlavn potřebuju ráno jet, tak abych to ještě neposral víc.
19.42, 11. 10. 2011, odpovědětMyslel jsem svíčky, ale jako kupovat za dardu se mi nechce.Koukal jsme na autokelly, tam maj obyčejný, myslel jsme koupit 3 na předek, protože tady v diskuzích jsem se dočetl, že se dozadu špatně dostává, musí se sundat sání, no to se mi do toho ale nechce teda. Jde to normálně, pak sednu a jako když jeden válec nejde. Jel jsem si 3 km a stejně nejde ani po zahřátí. Nebo ocelovej kartáč a vyčistit je? Nevím ani, jestli jsou původní, nebo ne. Je to rok 98
21.35, 11. 10. 2011, odpovědětTAK CO VLASTNĚ CHCEŠ?CHCEŠ TO SPRAVIT A NECHCE SE TI?CHCEŠ TO OPRAVIT A NEMÁŠ PRACHY?KUP SI FABII
4.57, 12. 10. 2011, odpovědětHele ty vopraváři! nepotřebuju radu, co si mám a nebo nemám koupit. Každý inteligentní člověk by napsal na téma nějaká finta třeba jdi po svíčkách, koukni tam a tam, může to nejt jen kravina a atd. Tady to fórum je vážně o urážkách. Vopraváře typu Franta z garáže je k ničemu. Už mi to maká, přišel jsem na to. Kdyby měl Fabii, měl bych možná klid.
20.13, 12. 10. 2011, odpovědětHlavně ty nespravíš asi vůbec nic, mechanik se takhle nechová debile!
20.14, 12. 10. 2011, odpovědět