mam 2.4 JTD je tam 5,5 l oleje při kolika se roz. kontrolka že tam neni olej ja jsem tam mněl asi 1,5 l oleje je to možne .
17.27, 29. 5. 2007, odpověděttak už tu tvoji alfu nechci....
18.54, 29. 5. 2007, odpovědětještě se chci zeptat,tys mi chtěl směnit alfu s motorem,který měl pouhopohých 1,5l oleje??? Já psal,že ta moje je ve vynikajícím stavu. Nemám na tebe slov. Jsi opravdu liška ryšavá.......
19.05, 29. 5. 2007, odpověděttak to netušim, při jakém stavu olejese rozsvítí kontrolka, ale upřímně řečeno, tohle je fakt prasárna. jenom jedno ti řeknu. alfa není hloupý VW, kde se rozsvítí kontrolka a nic se až tak neděje. doleješ a jezdíš dál. pokud se ti v alfě rozsvítí kontrolka, můžeš si být jistý, že už tvůj motor zažívá muka a ničí si svoje choulostivé části... tohle si přečteš v každém testu nebo recenzi
19.37, 29. 5. 2007, odpovědětNevim jak je to s mukama motoru bez oleje. Elektronická měrka oleje mi každou chvíli buzeruje, že jsem bez oleje. Na mechanický měrce je oleje až až. Několikrát na to koukali v Alfa servisu. Čidlo vyměnili. Nepomohlo. Prostě občas si postaví hlavu a po zapnutí zapalování řve "málo oleje, šupem do servisu". Po vypnutí a novym zapnutí je plnej stav. Někdy až podruhý nebo potřetí. Nevíte někdo kde je čidlo stavu oleje, a jak je připojené? (2,4JTD)
22.22, 13. 6. 2007, odpovědět