Zdravim. Moje alfa 156 2,4jtd nechce nastartovat. Rano som ju bez problemov nastartoval o 40 minut neskor na krizovatke uz horko tazko, potom to iste a vecer a do teraz uz vobec nenastartuje iba toci a toci ten motor. palivo do trysiek ide, lebo ked som povplil jednu a startoval tak ostala mokra. Neviem si rady. a este otazka, skusal som zatlacit tlacitko pod sedadlom na odstavenie paliva, len teraz ho neviem dat naspat do svojej polohy. ako na to? neviete niekto
10.21, 27. 10. 2011, odpovědětaj mne s jednej trysky isla nafta povolil som dalsie tri a tie boli suche. Takze najlepsie ked povolis srob co je rovno nad modulom palivoveho filtra a uvidis ci od tial vystrekuje naftu. Ak nevystrekuje tak pozri rele a poistku palivoveho cerpadla.To tlacidlo len stlac a je to ok, je tam taka gulicka co rozpoji take plechy a tym ze ich zatlacis to spojis... Ak ti podava naftu daj vediet co to je nech sme skusenejsi.
13.56, 27. 10. 2011, odpovědětzase sa maze to co bolo napisane pred t ym, jebnute zajebane dokurvene zavirene.
14.17, 27. 10. 2011, odpovědětno ono s filtra ide nafta to som skusal ako prve ci filter nieje ucpany, poradili mi bud rozvody alebo snimac otacok klukovky...
7.40, 28. 10. 2011, odpovědětpytaj sa inde nez tam kde ti poradili rozvody :)
14.52, 28. 10. 2011, odpovědět