AHoj vseci. mam problem. menim kotouce na zadni casti vse v poradku vyklepu jej nasadim druhe. Kdyz vyhodim pakny chci zatlacit pist , v tomhle je problem promazal jsem je brzdnou kapalinou a ani za poha je nemohu zatlacit. rvu se stim silou a nejde to. jinak brzdi to jo ale nekdy pri prutkem zabrzdeni se vraci az po 15 sekundach me prijde .. co stim? chci si koupit set na zatlaceni pistku ale nez to udelam potreboval bych rad co stim ,. vsude tady pisou ze pootocit a tlacit nekterym to slo ale maji treba pripravek na to cena 802 kc bez posty. ale ten ja nemam a tak ze vse delam na koleni .. a 1 hodina pri dobrem stesti to je ale u me? panove 5 hodin a uz mam hlavu v pejru... druhou stranu jsem radeji nedelal protoze nemam cas po praci.... porad te co stim muze bejt zda mam koupit celou sadu new za 3000 klacky nebo nejak to rozhejbat ale prijde mi ze nekde je chyba . kdo ma skusenosti? napiste mi prosim na email MartinV.Dark@seznam.cz
20.46, 9. 11. 2011, odpovědětno ja neviem ale ja by som ich vybral von odpojil od hadicky aby nebol piestik pod tlakom(potom jasne ze vsetko odvzdusnit) a skusil ich rozchodit tak.a ked to nepojde tak nove.
0.20, 10. 11. 2011, odpovědět