dnes som bol v rakuskom fiate zaroven alfa a fordy nove, co hovorite na nove modely ? 159 som nesedel aj som si posedel a oplul by som to cele jebnute je to vnutri hranata zvecsena verzia interieru 156, vobec sa mi to nelubi, to 156 palubovka to je nieco fest krasne, spredu 159 ok ostatne nic moc. Giulietta alebo mito, mito pica, giulietta ok ale interier... Mne sa zda akoby tie nove alfy bola ina znacka ... Pretoze 166 156 147 to su alfy a take su v srdciach fanusikov majitelov, tych co ich chcu ... Neviem keby mi dal niekto ponuku tu mas zadarmo vyber si giu mito 159 alebo novu 156, tak to posledne :) nemozem si pomoct odblikla na mna 166 156 samozrejme, ale 159 nikdy takze tieto nove modely neznamena automaticky ze su tam pokrvni alfisti. No zaujimave. Dalsia vec, ze aka zrada tie twin sparky v 156tke co stala vtedy tolko ako dnes nova 159. Ci v tom mito giulietta tie benziny su neni nejake zradne kazove kurvy ... Na dnesnu dobu by s t ym vyzerali ako kokoti a hanba celosvetova uroven. Ohladom elektriky ... zaujimave za desat rokov v autobazaroch, chyba el rozvodov, zadrety motor Alfa giulietta r 2011, cena 2000eur, alebo na ND. Snad nie, kto ma vediet.po tych desiatich rokoch bude vecsi zaujem s tohoto obdobia o giuliettu nez tu hranatu kurvu tazku 159
21.41, 17. 11. 2011, odpovědět