Zdravím všechny, narodil se nám dítě a z toho důvodu je pro mě už 2.5 V6 v sedanu nevhodné. Rád bych vyměnil za kombíka v naftě, nejlépe něco novějšího s doplatkem výměnou za to mé, nebráním se většímu doplatku např. za 159 či něco úplně jiného. Alfa je po výměně rozvodů, nová pumpa, termostat a kladky, ramena horní i spodní, čepy, stabilizační tyčky, nové tlumiče eibach v originálním sportovním podvozku, laděný výfuk s atestem jako náhrada originálu z antikora nic vařeného, tónovaná skla, černá momo kůže s vyhříváním, klima, karbon - hliník interiér, rádio s DVD, repro Ground Zero, černo-červené budíky, mám i bílé, 17" kola + zimní 15". RV 2000, bylo to druhé auto ke služebnímu, takže najeto jen 130000, modro-černá metalíza. Dle výbavy je to Sport Paket III. Mám všechny faktury od servisu a dílů. STK do 6/2012. Vzhledem k tomu, že sem na autě vše vyměnil za nové jsem s ním měl plány, že si ho nechám jako auto udělané na léto, bohužel potřebuju něco pro ženu, tak musí jít pryč. Případným zájemcům rád pošlu foto.
16.37, 13. 12. 2011, odpovědětAhoj-za kolik by byla? Múžeš poslat nějakou fotku? Díky
20.41, 13. 12. 2011, odpovědětVykoupím na díly, mohu nabídnout až 25 tis. kč,- odvoz ihned!
7.11, 14. 12. 2011, odpovědětHonzo ty kokote to zkoušej někde jinde!!! Tady nejsi na trhu se slepicema!
16.11, 21. 12. 2011, odpovědět