Ahoj mam faceliftovou alfininu mam problem jen se da urcite resit je takovy ze kdyz zatahnu pri jizde na snehu rucnoi brzdu tak mi do toho sahne stabylizace a zacne mi rovnat auto jak to obejit nejaky trik nebo jednoduse vytahnout pojistku dik za odpovedi
21.51, 6. 1. 2012, odpovědětAsi ti brzdí na ručku jen jedno kolo a tak to táhne do strany a stabilizace to rovná. Ručka se používá při parkování a pak je fuk co dělá stabil. když auto stojí. Čao
12.39, 11. 1. 2012, odpověděttak když máš faceliftovanou verzi, tak v okolí řadící páky máš ASR off, tak to zmáčkni a uvidíš, je to protiskluz kol, ovšem někde jsem se dočetl, že tím vypneš i stabilizátor podvozku, ovšem když zatáhneš ruční brzdu, tak se ti nikdy auto nevyrovná, to ti vyrovnává stabilizační systém, musíš taky zatáhnout ručku a otočit volantem, aby jsi se otočil, zkoušel jsem to taky a u alfy mi to fakt dělalo problém, je to docela propracované u těch alf :)
14.42, 27. 1. 2012, odpovědětto mas pravdu tim tlacitkem ASR se vypina pouze protikluz ne stabilizace ja zatahnu rucku a zacne to rovnat tagze blbnuti na snehu uz neeejdeee :-(( Jdde to pouze tak ze kdyz vymacknu spojku a zatahnu rucku tak ji otocim ,jinak to nejde pod plinem ji tocitt ,ale furt mi blika stabilizace na budikach tak mam takovej pocit ze to dorovnavani dela predni naprava v tahu jinak
23.21, 12. 2. 2012, odpovědět