predal som 156 jtd kupil mareu 1.9jtd neskutocna kurva. Po motorickej stranke ziadny problem.Co sa tyka 13r auta co bola alfa tiez toto neni schopne nijakeho kontaktu, potiahnem klucku odlomim, soferova sedacka v strede zlomena jebe sa do jednej strany, zadne dvere nejdu otvorit pritom pred tyzdnom isli, neviem ako ale zaprel som pri cuvani spodok predneho naraznika o branu hned to vyslblo co mohlo dodrbat.jednoducho jeden pristup a marea je jak cinsky shit. vsetko sa lame, tlacitka na stahovanie okien obidve odlomene ... rozjebane vsetko chrapina rychle to predavam lebo sa bojim ze sa to dodrbe do mesiaca cele. K alfe som mal rovnaky pristup a taketo veci som absolutne neriesil. Pojdem k vw.
20.30, 26. 1. 2012, odpovědětja som zabudol ze teraz budem kamenovany od kokotov za to co som napisal ze som kapnul :) na spatnej kus a nech nezhadzujem znacku ... Nepoznam nikoho kto na talianske auta povedal nieco dobre. Myslim si ze jedine co je dobre je 1.9JTD 77kwatt ostatne vsetko napicu. vynimka dizajnu.
20.33, 26. 1. 2012, odpovědětboze moj dokurvene auta dokurveny server, maze prispevky. to je naozaj adekvatne kvalite aut aj celej znacke :)
20.35, 26. 1. 2012, odpovědětUklidni se drevokocúre, nikdo tady o tvoje názory nestojí, když o tyto stránky nestojíš, mazel si prohlížet stránku s DACIA :-)
9.46, 2. 2. 2012, odpovědět