Zdravím Vás Alfisti, prosím, prosím neví někdo jak se dostat za převodovku, jak vede servo hadice, na řidičové straně, je tam jeden spoj trubka-hadice a začal mi vytíkat olej (červený). Je tam blbý přístup. Od kola nejde, od baterky nejde, ze spodu nejde. Děkuji za radu, Pavel.
16.31, 28. 1. 2012, odpovědětRovnou včera jsem to dělal ale měl jsem to pro změnu od spolujezdce prodřená trubka od serva dostal jsem se na ni když jsem sundal kolo a ten malý plast u poloossy celkem to šlo kus trubky jsem uřezal a nahradil hadicí průměr 13 mm stáhl sponou a už to zase fachčí.
17.45, 28. 1. 2012, odpovědětMoc Díky za radu, v Pondělí jedu pro spony a hadici, snad to bude OK.
18.16, 28. 1. 2012, odpovědětTu hadici nějakou tlakovou díra 13 mm venkem má tak 23-25 mm já jsem dal na každou stranu po dvu sponách jistota.
18.30, 28. 1. 2012, odpověděttak a s týmto problémom zápasím už 3 roky, stále som to spájal hadicou a sk páskami a vždy po nejakom čase to začína presakovať a červene kvapky pod autom a samozrejme zaolejovaný spodný kryt a nápravnica. Teraz to chcem urobiť tak, že miesto hadice dám trubku, ktorú prilepím lepidlom na kovy .Je tam strašne zlý prístup, tak už teraz sa "veľmi" teším na robotu. čau
20.13, 28. 1. 2012, odpovědět