jet u niekto z trnavy ? blondynu som videl v striebornej 156 jej to sedi, dalej jedneho kokota 1,8TS black to je uplny kokot mozem po nom hodit tie svetla vyblikovat nic, suchar. Dalsich dvoch ti si myslim ze ani nevedia ze co je cuore 156, no a moje cuore arogantivo ..., jeden 159 blikol, 166 hlohovec ruku hore, asi som najviac napaleny v srdci aj to davam najavo... Take cajove... Dnes osm videl jedneho 159 nejaky stary kokot, ked si predstavim ze by som mal mat 159 sediet v tom ... urcite nie. 156 facelift skor, ale tieto orig 156 to je to najkrajsie co bolo. Tak trochu ozite za tymi volantmi. ps asi jedini co sa zdravia, neviem si predstavit ze by som mal v inom aute blikat na nejaky golf... Pri alfach 156 je to nutne, jednoducho to neda. Dnes som bol na pumpe bol tam jeden nove zamky 156 1.9JTD nice black, skriknem na nho ze JETEDE !, usmial sa a isiel do pice. Vyhon si kokot teda. Je mi to luto.Tych par napalenych asi to prejavuje na vonkajsku spojlery ... Hentu striebornu 156 blondynu by som vytrtkal na prednej kapote a potom to vysemenil do znaku V :) nech sa citia rovnocenne.
19.07, 8. 3. 2012, odpovědětpetko treba blikat aj na 166ky
16.06, 16. 3. 2012, odpovědět