Ahoj kluci a holky v patek sem navstivyl servys ALFA romeo ve VSTISI u Plzne a musim pochvalyt odbornost a rychlost servysu jeste jednou jim dekuji zajedno mi usetrily cas a penize vy kam maji sahnou a nejsou to zadny latalisti maji 30letou zkusenost ,ja mam skusenost z vice servysu a oryginal servys je nejlepsi znalost vozu a rychlost spoustu dilu na sklade ,fakt super a vyplatilo se mi k nim jet 250Km a stejne sem usetril tady je kontakt MOOOC DOPORUCUJU :-) :-) http://alfa-omega.euweb.cz/
22.15, 11. 3. 2012, odpovědětPěkná reklama.Možná se někomu hodí, ale prosím Tě co ta čeština??To něco strašného kolik tam je chyb.Nejsem nějaký rejpal, ale tohle mi teda rve oči :-(((
0.55, 12. 3. 2012, odpovědětZadna reklama ale sikovnej servis neres moji cestinu ale res sdeleni je u nas tak malo tedle servisu se skutecnou zrucnosti a znalosti nasich mazlu a to se musi ocenit
16.16, 12. 3. 2012, odpovědětpekna reklama. Me osobne ty odbornici dali obracene lamelu. A to jenom kontrolovali stav spojky. A byl jsem nucen to dat po nich opravit jinam a pekne se mi to prodrazilo
10.07, 2. 5. 2012, odpovědět