Zdravim vas páni! Mam taky problem s mojou alfou 156 1.9 jtd 77kw rok 2000. Nemozem ju nastartovat po tom co som s nou asi hodinku jazdil prisiel som domov vylozil nakup a asi cca do hodinky som ju isiel schovat do garaze a uz neisla nastartovat,absolutne ziadna snaha ani neodpali.Mal som ju na diagnostike kt nasla chyby ako vstrekovace egr atd atd a to iba preto ze som mal odpojene cidla po vymazani pamati zavad uz nevykazovala ziadnu chybu ani po opakovanom startovani. Ale ked som odpojil vysokotlaku trubku od railu k prvemu vstrekovacu a startoval nebol tam skoro ziadny respektive minimalny tlak(nemalo by tam tlacit naplno aj pri startovani????) a este som si vsimol ze remen na rozvodoch nieje az tak napnuty ako si myslim ze by mal byt,mohol preskocit remen aj ked som dosiel domov a potom to na mieste chvilu slo a ked som vypol motor tak pri starte preskocil??? ma niekto podobne skusenosti???vopred dakujem. Ospravedlnujem sa za slovencinu kedze som na cz fore. dikes Palo
10.56, 18. 3. 2012, odpovědětdaj to niekomu kto ma pripravky a skontroluje polohy v rozvodoch. dalej snimac otacok vackoveho klukoveho hriadela, samozrejme ci podava s nadrze naftu, teda s trysiek odpoj hadicky ci nieco od tial vyteka. ked to nepojde tak to predaj na suciastky, co ine...
6.59, 8. 5. 2012, odpovědětjeslti to nebudu tím, že to je cikánský auto a největší krám, kdy se co vyráběl!
9.11, 8. 5. 2012, odpovědět