doriesil som problem s drv ventilom, dnes sa alfa dosrana hlasi zase s kontrolkou abs, brzdy a kolisanim rucicky budika rychlosti. Menil som netesny pomocny spojkovy valec, mizla brzdova kvapalina, cisto repas dva gumenne prstence prachovka, je to suche, ale na to sa objavilo po cca 100km abs a kontrolka rucnej brzdy, vypol som nastartoval no abs svietilo cely cas. Moze mat unik brzdovej suvis s kontrolkou abs ? kontrolku rucnej viem ze vyhadzuje pri poklese brzdovej kvapaliny takze mozno to skor suvisi s kvapalinou nez abs. Ten budik preco blbol to neviem. Brzdovu som nalial po vrch a po par km jej mam o cca 2cm prec, ci vytecie ked ten plavak tam nasrobujem neviem. ked je to zavrete tak pri pohlade na nadobku drzi jednu hladinu, no ked to odsrobujem je jej tam o 2cm menej nez som nalial. ak to niekde tecie kde kurva ked kolesa to nie su a hlavny brzd valecj e tiez suchy...
21.27, 19. 4. 2012, odpověděttak dik pojebte sa.
13.52, 20. 4. 2012, odpovědětsi to uz vyriesil?? ako ak hej
20.48, 26. 4. 2012, odpovědětdik za ten drv aj to chytilo a bez problemov ide. ked tomu ale prijebem par krat od 3-4tis otacok skape to. dnes som to chcel predat, chlapec rad toci :) tak som o tom povedal a kvoli tomu to cele nezobral, mohol som sa toho zbavit. Nechce sa mi kupovat cele cerpadlo ked na tom mam prerobit.Jebem do alfy vozi ma vozi. ABS kontrolka nesvieti, repasoval som pomocny spojkovy valec za 5e uz to netece uz problem neni ...nebavi ma to stale sa tomu venovat vyjebana pica vylagrovana.
21.11, 26. 4. 2012, odpovědět