nazdar chlapy mám problém se svou 156 mám 1.8 T.S 106kWr.v. 1997 začalo to kolísáním otáček ale teď nastartuje v poho ale jak sešlápnu plyn tak hned se začne dusit a střílet tak to chvilku nechám a až se mi podaří vyjet z parkoviště tak pořád cuká a když se dostanu nad 3000 ot. tak mi trošku pocukává a nemá takovej výkon je to takový lenivý a nedočet sem se tady čím to může být zkoušel jsem odpojit váhu a po startu hned šlo na 500ot a chcípalo a motor skákal jak pominutej! a do toho ještě praskl chladič na vodu a he tam díra jak do p..... nevíte někdo co s tím??díky
9.13, 3. 5. 2012, odpovědětJo bežná závada nech to sešrotovat a kup si auto od fau w doporučuji Tdi nebo fsi v benzínu
10.57, 3. 5. 2012, odpovědětto nebylo pěkný ty asi nemáš rád alfištěte co?? já sem měl třeba VW a nebyl sem spokojenej furt se něco sralo!! takže to je jedno jestli se mi sere VW nebo alfa ne?? ale alfa je alespon hezčí lol ale když je to tak častá závada tak jak ji mám odstarnit???
12.46, 3. 5. 2012, odpovědětahoj, daj to na diagnostiku, ale asi by som začal týmto aj bez nej. :skontroluj hadicu od váhy po klapku či nie je popraskaná a chytá falošný vzduch, no a ešte by som skontroloval sviečky, či náhodou nemáš okolo nich vodu, olej...
13.04, 3. 5. 2012, odpovědětmám 156 SW 2,4 JTD chip na 130 kw jen jsem vás zkoušel jestli chytnete a závady tak nějak běžný opotřebováním 100% spokojenost
14.06, 3. 5. 2012, odpovědětJá měl vysunutej ten konektor do vzduchového filtru, tohle mi dělalo.
13.07, 7. 5. 2012, odpovědět