Ahoj potřebuji poradit,trochu mi zatíká do kufru na pravé straně od nádrže.nemůžu přijií kudy tam teče?! Nevíte někdo. neměl s tím někdo taky problém. děkuji
18.26, 12. 5. 2012, odpovědětotazka jak v ustave kto je chytrejsi. nerozmyslal si nad tym ze to cierne po obvode, to gumenne na co moze byt ? vyzmoleny frcak zajebany od hovna ? veris ?
18.55, 12. 5. 2012, odpovědětKdybys raději poradil a ne kecal hovadiny ty šašku takové rady si strč někam?!
20.00, 12. 5. 2012, odpovědětto peter JTD _ kamarat, tie tvoje prispevky k veci ma uz pekne seru
19.09, 15. 5. 2012, odpovědětako dlho ta to sralo kym si sa posral ? rozved to nech viem co som ti sposobil a sa ti s hlbokou uctou co najuprimnejsie ospravedlnim. Lutujem (ta) uz dopredu. Mam rad tychto abdef co riesia text inych, ani som nechcel na to nic odpisat, no poviem ti ze na fore kde je to jedno a to nevadi adminovi potom to riesia len nejaki abcdef ghij klmno ako ty.
20.01, 15. 5. 2012, odpovědětVím, kde to je, máš povolené ty šrouby, co držej kufr. Odendej tapec a šáhni rukou, tutově je to ono. Kup klingerit, vystřihni a budeš mít klid. Může tě to stát do 20 kč
21.46, 16. 5. 2012, odpověděttou gumou, co ti tady raděj machři to ani být nemůže, nenech si srát na hlavu od blbců, ta guma s tím nemá nic společnýho!
21.49, 16. 5. 2012, odpovědětDíky honzo,ale jedná se jenom o tu část přiléhající tam kde se tankuje přímo na tom podběhu mám vždy mokro jinde to není,už sem tmelil spoje a různé nesrovnalosti,tak už nevím,voda se tam dostane ikdyž stojím a zaprší..
11.38, 20. 5. 2012, odpovědětti říkám, že to jde pod těma šroubama, stýká to po tý stěně pod šroubem, dotáhni to a být Tebou naseru tam ten kligerit. Odchlípni tapec a lej vodu a nebo čekej, až bude chcát a šáhni tam rukou, je to pod těma 3ma šroubama, věř tomu. Já měl mokrou zadní sedačku, nic víc a bylo to tímhle, ta voda si čůrkama najde cestičku. Já měl rezervu suchou, nikde ani čůrka a ono to stýkalo uplně nesmyslně pod zadní sedačku, nechápu, ale bylo to tohle.
11.53, 20. 5. 2012, odpovědětFajn už du nato a pak písnu. Dík
13.18, 20. 5. 2012, odpovědět