mal som pred rokom 1.9JTD/77kW to je sracka trabant vsak jasne, teraz 2.4JTD/100kW, ten motor ma 300tis km.Zaujimalo ma o com je Twin Spark tak som si dnes jeden 1.8/106kW vyskusal. Akoze mozem ho jebat osrat oplut a nakonec ked sa defka zadre sa zasmiat. Zvuk motora ma nezaujima, ale bolo to ok variator tichy motor drzal otacky, tak idem, zatah niekedy okolo 3000ot nechal sa tocit skoro do 7500, no radil som pri 6000. V porovnani s 2.4 100kW je to urcite slabsie aj ma to preslo, on jednoducho nema na tu agresivitu co robi 2.4JTD. Toto co mam ma silu a zivot v sebe hento je taky 8x vyluhovany caj. JTD FOREVER !!! Navyse krasa zvuku turba na jtd, hento by som nechcel ani keby ojnice ostali kde su.
16.31, 20. 5. 2012, odpovědětFrancku děláš si srandu, že jo? Srovnávat le massacre benzín a naftu, která patří do kamen nebo na pole do traktoru. Ještě jsem jí ochotnej tolerovat v kamionech. Chtěl bych vidět co by nafta dělala v 6000 ot. když by jsi měl 1.8TS před sebou, ahahah, dej se do kupy a potom si kup konečně Alfu Romeo, ale Benzina !!!! V6 Busso navždy a nikdy jinak !!!!
20.46, 20. 5. 2012, odpovědětkvalita twin spark pre blaznov, V6 pre tych co nevidia spotrebu. JTD sa presadilo, drzi aj bude. multijetturbodiesel, spolahlive kvalite. henten v6 je urcite tie picovina poruchova. Vsak mimo jtd vsetko co bolo v alfach teda ts v6 je na vrakacoch. Je to moj nazor, kazdy ma rad ine, ale JTD je lepsia volba ako prijebana krabicka s deklom TWIN SPARK. KEd sa pozrem na 2.4JTD motor a na twin spark … skoda reci. Ktory s tych ciganskych kokotov to aj vymyslel ?
22.01, 20. 5. 2012, odpovědětSes hodne slabouckej odvar. Tohle vyplodi i trilety dite. Jsou tu mnohem lepsi nez ty :-)
10.57, 23. 5. 2012, odpovědětach narazky urazky a co dalej twin spark srot ne ze ? alfa kurva znacka ne ze ? nekamufluj to do osobnych poznamok ze ta znacka stoji za pyču, auta na smiech a obdiv ze to jazdi zaroven.
15.12, 27. 5. 2012, odpovědětfurt slaby...
10.03, 28. 5. 2012, odpovědět