dve alfy kde som to zaizl zamozrejme to tazke prasa 2.4jtd. vymenene turbo, drv ventil ok, prijebem tomu turbo tlaci otacky idu hore potom vykonova diera, potom este a v tom momente trhne a skape, potom bud nudzovy rezim alebo vobec. Ktora kristova pica syfiliticka tomu je ? Ma niekto podobne skusenosti ? (urcite ano, len to kokoti napiste)
21.00, 26. 5. 2012, odpovědětuz to mam su to trysky
15.01, 27. 5. 2012, odpovědětmam na predaj trysky, kus 50e
17.21, 27. 5. 2012, odpovědětkamaráde,ty si ale vypatlaný,daj tomu plný kotol a je potom,,kup si radšej kolobežku a potom tomu prijeb,,,bože prečo si to dopustil a takový vymaštenci si kupujú autá?,,katastrofa,,
20.19, 27. 5. 2012, odpovědětkeby som nepotreboval akceleraciu mam co mas ty htp alebo kurvu zo stajne "the others".
21.30, 27. 5. 2012, odpovědětjebnute forum kto nema problem keca picoviny alebo tipuje ked uz teda nieco, a moje prispevky su pravdou ktoru nikto nechce vieidet. Vlastne alfa s tymi motormi tomu moc nedala JTD vstreky vysokotlakove cerpadlo, vylagrovane olejove cerpadla, TS zadieranie, elektrika casom prehnije, akurat pekny dizajn aspon v zinku obaleny. Su to sroty tu mi to nikto neprizna v servisoch kazdy jeden.ked mi opusti srdce poviem aky blazon som bol, nech uz sa to stane, alfa nesluzi ale tresta kurva talianska a potom ze preco si to nekupit. pre vsetko.
21.34, 27. 5. 2012, odpověděttak tu neplač a predaj to,,fnukáš tu jak malý chlapec a nič konkrétne nenapíšeš,,,asi máš vela hormonov či čo,,,staraj sa o auto ako sa patrí a budeš mat relativne pokoj,to platí pre všetky značky aut,,ak máš problém si najskor zajdi do servisu na diagnostyku a potom rieš problémy,tuná je to len o náhode že dakto mal ten istý problém ako ty a tebe sa to možná náhodou podarí doma pred domom opravit,,vezmy rozum do hrsti a uvažuj racionálne,,na margo toho aké mám auto,tak je to alfa romeo 156 1,9JTD 77kW,1999r.v. a max spokojnost,,
7.53, 28. 5. 2012, odpovědětdnes som si k tomu este kupil a166 24/100. takze mam preco plakat ak uz to tak nazyvas. 1.9 by som nikdy uz nechcel pod 100kW je to na hovno. Mal som pred pol rokom 1,9/77 a bolo to nepouzitelne navyse ten stvorvalec neviem teraz uz ani citit je to priserny traktorovy zvuk, hento je lepsie. ohladom a166 nemam co riesit zaujimave, nic tomu autu nei je. uvidim kolko to bude zrat oleja, urobim rozvody a take bezne veci ...
17.04, 28. 5. 2012, odpovědětdnes som si k tomu este kupil a166 24/100. takze mam preco plakat ak uz to tak nazyvas. 1.9 by som nikdy uz nechcel pod 100kW je to na hovno. Mal som pred pol rokom 1,9/77 a bolo to nepouzitelne navyse ten stvorvalec neviem teraz uz ani citit je to priserny traktorovy zvuk, hento je lepsie. ohladom a166 nemam co riesit zaujimave, nic tomu autu nei je. uvidim kolko to bude zrat oleja, urobim rozvody a take bezne veci ....
17.04, 28. 5. 2012, odpovědětprajem ti vela pohodových kilometrov a bez nehod a bez porúch,,hauk,,,
20.05, 28. 5. 2012, odpovědětaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ch :) to mi hovoril aj ten co mi predaval 156 24/100 a menil som lozisko s nabojom na prednom kolese, spojku picovinky … ale da sa s tym jazdit uz to neotravuje … 156 je stylova a hodi sa aj do mesta hentu 166 budem pouzivat na highway trips :) Ale urcite 166 je zaujimavejsia vecsie komfortnejsie, vseko ohladom sedadiel v elektrike posuvanie vyhrievanie, 4x airbag, ten palubny pc sa mi lubi, mala r ychlostna paka, budiky strpim :) na 156 nemaju, a spredu sad face ako pre koho. Paci sa mi ze mam dve alfy, to si v pozitivnom zmysle zasluzim :)
20.28, 28. 5. 2012, odpovědětneviem neviem ci si tie alfy zasluzis ked stale len pises ake su to šity
20.48, 28. 5. 2012, odpovědětco ja vi em :), asi ked to beriem srdce sa radim k tym poprednym alfistom a k tomu dve pre jedneho uzivatela.ale do buducnosti neviidm inu znacku nejaky skurveny vw oktavia urcite ne, som na diesel motory a s tych povazujem hdi jtd tdi za pouzitelne, tdi moc hrkoce, hdi neni v peknych karoseriach, jtd+alfa super volba.
23.20, 29. 5. 2012, odpovědět