Dnes som rozobral celé turbo, vyčistil celé naklápanie lopatiek. Keď som to skúšal po zložení, naklápanie išlo rukou uplne lahko. Po namontovaní do auta sa mi to pohne pri plnom plyne len 1mm. Hadice mám pri plnom plyne tvrdé ako kameň, takže turbo tlačí. Keď fuknem kompresorom do toho ventilu na turbe pohne tyčku o 1,5cm.Kde ešte môže byť chyba?
19.30, 13. 6. 2012, odpovědětReguluje to na 1,05 baru, pohne sa to 1cm. Tak to odskusaj. Ked to bud ok, tak uz hadicka k tomu, alebo pripchaty naustok k hadicke
19.49, 13. 6. 2012, odpovědětZ toho náustka mi pri plnom plyne tlači ledva desatinu baru. Nedá sa tá hadička napojiť niekde inde?
19.54, 13. 6. 2012, odpovědětnechcem ta strasit, ale asi si pridrel turbo. ked zhodis hadicu sania z turba, ide s turbom potocit? ak ano, dobre si to poskladal a zadrelo sa. Dufam ze si necistil vnutro turba, kade ide olej ale len lopatky. Posledna moznost-roztrhol si hadicu vedenia vzduchu, tym padom stlaceny vzduch unika. Ak si chces byt isty, daj auto na diagnostiku a porovnaj tlak v sacom potrubi realna - pozadovana.
16.19, 14. 6. 2012, odpovědět