zdravim.potreboval by som poradiť.po naštartovani,počuť motor dosť hlasitejšie bežať,ako by mal.je to veľka zavada?
20.48, 28. 7. 2012, odpovědětje to velky vrak
20.58, 28. 7. 2012, odpovědětzdravim peter 166,ty asi nebudeš technicky velmi zdatny,ale zdatny budeš zrejme v niečom inom.Neozyvaj sa pokial do toho velmi nevidiš.Myslim,že toto nieje rubrika o tzv.velka huba,ale o poradení problemu.
16.57, 30. 7. 2012, odpovědětmam tretiu alfu tak so mna nerob k okota ty debil ze ci som technicky retard alebo nie. Ja som to neni ale ten prvy....
11.36, 2. 8. 2012, odpovědětMozna je to kravina, ale nemas auto klimu? Skus ji vypnout.
15.32, 2. 8. 2012, odpovědětzgibi naozaj ? pridete cela rodina ze no no no to nesmies mi povedat ? zacinam sa za to hanbit ze mam alfu, predsa len tato znacka je za roky jej pravej tradicie na smiech. ty to trojnasobne dokazujes a aj podla toho co pises. co tak vw ? teda nieco na urovni ... v6 vw, tych 5 od talianov mi pripada takych pokusnych ze dajme este jeden... pravdu povediac kamarat ma touareg v10, nemci ze uz urobili 12... taliani akoze ok prvi s common rail, ale kvalitativne ako o dosranu babu sa starat, tam cidlo tam tomu zajebkava... ten motor je dobry ked sa porovnava s ts. teda total shit.
8.15, 3. 8. 2012, odpověděttak dobre vole.vzhladom k ostatnym učastnikom tohoto fora,pišem poslednu vec.Myslim,že potrebuješ odbornu pomoc,Tvoja psychika je asi na tom tak ako ten môj tvz.vrak,s tym rozielom,že stroj opraviš ale choru hlavu-nie.Tak,že namiesto tych prazdnych chorých slov sa pýtam naposledy..kam prídem?????
21.53, 4. 8. 2012, odpovědět