jedu si Alfou a je mi k smíchu, když druhej alfák zvedá ruku a zdraví. Je mi hamba za to auto, nezdravme se lidi, vždyť už jsme k smíchu se 14 let starým autem, ok? díky a čoboláci ať si zřídí www.alfa156.sk a nelezou na cz, chce se mi zvracet z jejich mluvy. Díky
12.12, 4. 8. 2012, odpovědětaj ked je to pravda zdravim, drzim spolu kym to mam. jazdit na alfe je ako jazdit na zigulaku nastriekanom na ruzovu farbu. nemal som v zaciatkoch ten pocit no zacinam mat... tie auta uz pomalynikto nema, taliani si nove 159 ani nekupuju.
14.15, 4. 8. 2012, odpověděta ta posledna veta, na to sa da povedat jedno, bud "podobne" alebo pojeb sa, u vas by to malo byt vyliz si prdel.
14.16, 4. 8. 2012, odpovědětTo Jarin: no nevim, ale jezdim na motoce a zdravim se ,jezdim s alfou a zdravim a oboji mi problem nedela,jestli tobe ano,nevsimej si toho a jestli ti slovaci vadi?tak proc sem lezes,jestli neumis cist po slovensky,to je tvuj problem.Dnesni generace ma stim problem no:(
15.10, 4. 8. 2012, odpovědětnevim proč sem pišete takove picoviny nikdo na to neni zvedavy
15.24, 4. 8. 2012, odpovědětKreténi
18.25, 4. 8. 2012, odpovědětJá se zase stydím za debily jako je JARYN
20.23, 4. 8. 2012, odpovědětpekny siroky slovnik tu panuje kto si povie co chce nech ma a taktiez doprajme si ohladom aut. pretoze ak nie tak to je skor na diagnozu. Volakedy som bol upnuty na 156 ze pre boha tie budiky za volantom toto dizajnoval sam boh a podobne zahladene magorie ako tu vescina citi, a ked nie tak ostatni ho nutia drzat spolu. mne ste tu vsetci ukradnuti, prisla 166 pozeram sa na to inak a neskor odide so mna tato znacka so mna navzdy, co v tomtostave ze nic ine nez alfa neni auto, este neviem povedat urcite, ale viem ze to pride. potom sa budem asi tesit ze som sa v srdci zbavil toho co bolo nespravne. kto nema alfu to zastava alebo ju nepozna, no dobre robi. jak dosrana stara baba stale nieco staaale ono to nevie jazdit mesiac bez toho aby diag nevyhodila nejaku picovinu, su to tak skurvene auta ze mat twin spark asi sa obesim. Jebte na to co nevidite ze vela ludi to nechce asi na tom nieco je, nie ? ak mate problem to pochopit to svedci o jednom, standart vek sa tu netoci vyssie nez 30, tak potom sa to este da pochopit. Vlastne asi, lebo vecsinou vidam za tymito srackami vymalovanymi len mladych, ked dostanete rozum konecne, tak sa to potvrdi ze nebude mat alfy. ciganske auta skurvene sroty. clovek ma byt NAD auto a to ho ma vozit vozit neotravovat aby sa tesil. co s toho ze je to pekne ked sa to sere a potom sa s tym vecsina len nervuje. hovorim prisiel som na to je to tym vekom, to prejde. V taliansku nikto nove alfy nechce lebo pochopili ze su to nakokot auta, ze to fiat vyraba je dokaz ze niekde to ide na odbyt, pocitam vychodna europa, briti su neni tak sprosti americania maju vlastny styl a nemec osere celu alfu ked tam ma najlepsiu znacku na svete, mr.porsche. Ked konecne drbnuty fiat preda alfu nemcom potom zase pojde jej meno hore lebo nemcom najviac ludia veria, nejde o osvedcenu nemecku kvalitku … tu poznam z alfy, vsetko co je bosch sa jebe viacej nez marelli, ale jednoducho nemci celkovo urobia auto ktore si clovek kupi skor ako talianske vraky z milana. Ak ide o alfu auto ako imidzovku pre mladych s tym sa da splasit kurvy, no na nieco na urovni to urcite nieco ine. alfa je napiču, kurva skurvena znacka vyjebane vylagrovane chrapiny hajzel v pozlatku alfa, alfa :) Ale vy to aj tak nechcete pochopit ze ? :) vas to prejde… jednoducho pochybujem o zdravej psychike cloveka co ma 156 twin spark meni tam podvozkove casti, vsetko co sa sere na motore a vie ze nakoniec sa mu to zadre lebo na nete su 156 vecsinou TS na diely … Tym ze to predava zadrete a vycackane :) potvrdi ze to nevedel alebo si to nepripustal, pretoze ak by to bral ze ok toto sa moze stat potom to dam v cechach cum repariren za 500 700eury tak ok je to srdcovka. je to len naivita mladych frkanov co potom sa na to vyseru lebo sa zlaknu ze staral som sa o to ako sa to mohlo stat ? NO LEBO TALIAN TO VYMYSLEL.
21.29, 4. 8. 2012, odpovědětmožno mate Vy Česky narod pravdu.Tak som u Vas na navšteve naposleddy.Riešiť problemy mimo aut,je mizeria.Aj v ČR sa najdu ľudia mimo nazoru na vozi,ktore su aspoň premňa niečim inym ako su ine auta.Tak z toho dôvodu nechodim podrivať na stranky inych automobilovych nadšencov.Niekedy sa to tu vymika spod kontoly,ale ako sa hovorí 100 ľudi 100 chutí.Tak všetko dobré.
22.14, 4. 8. 2012, odpověděta zase čoboláci jsou tady! se nechte léčit a táhněte na východ a ne do čr
10.39, 5. 8. 2012, odpovědětno já se stydím za to,že jsou mezi lidmy takový dementi jako seš ty...a když ti vadí zdravení za volantem od jiných řidičú alf,tak ji prodej a kup si něco jiného,a budeš mýt po problému,,,a kdo má kam táhnout,by si potřeboval asi odbornou pomoc,náctiletí by měli sem příchod zakázán,,,tohle jsou stránky o autách a věci s tím spojené,,já bych byl zvědaví,kdyby sem přišel čínan,jak by si to jemu napsal,ono češi a slováci si mezi sebou rozumí,a kdyř ti vadí,tak si je nevšímej,,hold kreténi se najdou všude,,,Mirek
12.17, 5. 8. 2012, odpovědětkokote svedskej
18.28, 27. 8. 2012, odpovědětVážený pane Mirku, Google vše zařídí, takže takhle do čínštiny: 中國人都是白痴
13.50, 5. 8. 2012, odpověděttady machrujete, co máte za auta a tady je výňatek cen vašich krumplů: Alfa Romeo 156 2.0TS Alu 16. Klima sedan /4 1998 147 tkm 25 555 Kč Alfa Romeo 156 1.9 JTD sedan /4 1999 142 tkm 29 000 Kč Alfa Romeo 156 2.5 i 24V (nová cena) sedan /4 1999 104 tkm 29 000 Kč Alfa Romeo 156 2.4 JTD sedan /5 1998 207 tkm 29 900 Kč Alfa Romeo 156 klimatizace+krasavec sedan /4 2000 160 tkm 29 900 Kč Alfa Romeo 156 1.8 twin spark limuzína /5 1999 166 tkm 34 900 Kč Alfa Romeo 156 1.6i 16V KLIMA sedan /4 1998 130 tkm 34 900 Kč Alfa Romeo 156 2.4 JTD kombi /4 2000 222 tkm 35 000 Kč Alfa Romeo 156 1.9 JTD kombi /5 2001 236 tkm 35 000 Kč Alfa Romeo 156 1.8 16V T.S. (nová cena) sedan /4 1998 224 tkm 38 900 Kč
13.52, 5. 8. 2012, odpovědětTakže bezcenná auta k smíchu
13.53, 5. 8. 2012, odpověděttakže si k smíchu sám sobě,taky máš bezcenné auto,,auta za to nemohou,ale majitelé těch aut,,,řekni přímo co tě sere,a co máš za problém,,,já se naopak stydím za takový lidi jako jsi ty,,,a kdyby jsi neměl google?byl by si v pr......,,,,
14.10, 5. 8. 2012, odpovědětchudáci, lituju vás
14.22, 5. 8. 2012, odpovědětALFA 156 1.9JTD,85KW 227tisic km r.v2004,som velmi spokojny investoval som uz nejake euro na vahu vzduchu,lozisko klimatizacie,termostat atd ale kolko ja km robim v pohodicke som spokojny a kazdy nech hovori za seba ked kupi stare auto o ktore nebolo starane nech sa necuduje :) ale agregat je jedna basen a ten by som nevymenil :)
14.41, 5. 8. 2012, odpovědětJsou mezi náma lidé, kteří oduzují jiné za jejich názor, za to, že si dovolují vystoupit z davu a chovat se nekonvenčně třeba tím, že si nekoupí oktávku v naftě, ale třeba Alfu. Pánové moc si dovolujeme, zařaďme radši a chovejme se tak, jak se chová většina. Jarin se pak nebude stydět a největší pako pod sluncem Peter 166 nás nebude napadat. Ti co nás neustále napadají jsou lidé denně zaboření ve stránkách autobazarů a vlestně asi nemají v životě jinou aktivitu, proto jsou takto deformovaní. Já například, jsem i motorkář a sportovec, mám prostě i jiné zájmy, narozdíl od některých tady, kteří jen neustále porovnávají ceny ojetin a od tohoto mylně odvozují kvalitu automobilu. Myslím si, že obvzlášť Peter 166 je podivná osobnost a mněl by co nejrychleji navštívit pschiatra aby ten určil nakolik je nebezpečný pro své okolí. Usuzuji tak z mnohých jeho vyjádření na tomto fóru.
15.35, 5. 8. 2012, odpovědětpreco si nepovieme, povedzme si a dobre to viete, nejde o to co ktory kokot napise ale o tom ze ako celok je to tu na urovni pravych hovad. takze ten ton a sposob hovori o tom ze vsetci jedno stado, a auta su len predmetom konfliktov. co ked su to chorobne nervy s tej skurvnej znacky ? mna neurazi ked na mna niekto tu povie lebo vas mam v pici, preco ostatni su na to tak hystericki ? POkial ide o to ze mu osere jeho znacku auta, osieram ju aj ja ale pripajam sa az neskor, teda ked uz to pochopil cely automobilovy svet, je to odpad talianska kurva, nikto to nechce.aj vas to prejde co sa tomu branite ?
15.36, 5. 8. 2012, odpovědětsi motorkar a psychiater vidim :) oboje akoze … nikto kto preteka a venuje sa tomu nespomenie alfu ale hondu. a s tou psychoanalyzou je to podobne … :) pis si co chces to je moj nazor, je mi to jedno a ked si eni hystericky tak ti to nemoze vadit, ak ano tak potom sa daj liecit.
15.40, 5. 8. 2012, odpovědětčoboláci, běžte na východ a nechte čechy být. Jděte k předkům do rumunska
15.45, 5. 8. 2012, odpovědětRumun je tvoj foter ty hovado nedorobené.
16.11, 5. 8. 2012, odpovědětjarine,ty seš ale vůl,,,vždyt slováci nechali čechy už dávno,když chtěli svou republiku,ono diktovat něco z prahy do košic a bratislavy se nelíbilo nikomu na svk,,,mám pocit že ty ze svého městečka-vesničky asi nikam nechodíš a žiješ si ve svém světě,podle tvých názorú nejspíš všude dostaneš do budky,,,takže když nechceš nic konstruktivního psát k alfám a slušně,bud raději sticha a běž si hrát s bábovičkama,,,až dospěješ můžeš přijít mezi velké muže
17.31, 5. 8. 2012, odpověděts tymi rumunmi to nevidim ako pravdu skor zacinam naozaj uvazovat nad tvojimi nacionalisticko agresivnymi sklonmi, na to nemam ani ja ked by som pisal nikdy nie taketo veci. Je to chore. aj ked na druhej strane pekne citat to prave na alfa156.cz ze hovado nerodobene a podobne, preto je tento server a myslim si ze v ramci sk cz najzaujimavejsi. Jarin ak si myslis ze nieco vyriesis svojimi chorymi nacionalistickymi picovinami mylis sa, len ukazes mieru dusevnej choroby ktora pravdepodobne zasahuje tvoj mozog.
16.40, 6. 8. 2012, odpovědětčo bolo to bolo
16.00, 7. 8. 2012, odpovědětkdyž vás serou Alfice, nakupujte Šáde z Boleslavi a máte klid a nemusíte se otravovat s Italama a chodit otravovat na Alfa stránky. Na Škoda web se nedostanete, ten je s poplatkem a na jiných by vás moderátor bloknul, tak si honíte péra aspoń zde.
17.25, 7. 8. 2012, odpovědětpéééééro pééééro. praveze kvoli tomu je toto forum najlepsie v ramci ar. kedze sedi aj na tych co tieto auta maju. suchari to nepochopia lebo na to nemaju.veceru a spat ze :?
20.59, 7. 8. 2012, odpovědětPeter, to je po česku Petr jo? muíte mi delší jména, když je máte maličkatý, že?
21.30, 7. 8. 2012, odpovědětjarin si chudák, že ?
19.48, 8. 8. 2012, odpovědětJsi debil....
19.52, 8. 8. 2012, odpovědětpan ciselny kokot. cifernik
8.58, 9. 8. 2012, odpovědětses opravdu debil
12.39, 9. 8. 2012, odpovědětpeter166: ty si fakt magor :( zalez na sk stránky a tam si nadávej!!!
0.43, 13. 8. 2012, odpovědětlen magor hento napise co si napisal.
8.44, 13. 8. 2012, odpověděttak to mamdost z tohodle fora se stáva pomalu pěkná sračka na které se pomlouvájí kreténi
14.35, 13. 8. 2012, odpovědětJe to smutné,ale když tu nějaká p... pořád rozhádává lidi,nejde po ní přečíst jediný příspěvěk,mele hovna apod...tak to je těžko. Kurva když není spokojený s alfou,tak stačí to napsat na jedno téma a ne nadávat i na ostatní alfisty a alfy. At tahne!!!!
21.48, 14. 8. 2012, odpovědětchod do servisov potom uvidis ze som neni sam, na stk mi hovorili pri prvej 156 1.9JTD ze takuto alfu sme tu este nemali dymivost tesne POD normou, ze vecsinou su v stave vrakov… Da sa s toho usudit tiez ze kto zanedba servis ma ju aku ma ale tieto auta jednoducho nevedia jazdit s tym ze clovek ma pokoj a pocit spolahlviosti, to urcite ne.
9.58, 21. 8. 2012, odpovědětalfa alfa alfa alfa :) http://vyhledavani.pozary.cz/?q=alfa+romeo
9.59, 21. 8. 2012, odpovědětTo je ten problém,kdejaký zakomplexovaný Jarin si může psát trapné sr_čky. Chce to přístup na přes registraci,cenzora a je po Jarinech. Cuore sportivo !
18.19, 22. 8. 2012, odpovědětp Jarin máš doma velký problemi,že tady píšeš takovy kraviny. Kolik ti je? By mě zajimalo zdali by si byl takovy hrdina nebyt doma u pc. to je vidět na co myslel tvuj otec s matkou no na alfu asi ne.....
23.32, 22. 8. 2012, odpovědětjoj p Jarin se stydí za to, že tady píše o svych starostech. jo a kluci sk ti nevoní, a co holky?? to je ale borec napiše tady blabol a všichní mu odepíšou. I já jsem se neudržel. Je to borec boreček proste boreček
23.36, 22. 8. 2012, odpovědětvcera som urobil 300km, je pravda ze keby to bolo v inom aute musel by som si robit prestavky, marea ma neskutocne unavovala bol som rad ze som s toho auta konecne vystupil....
9.23, 23. 8. 2012, odpovědětto Peter166: Já jel z Brna ve 156, byl jsem celej rozlámanej, málem nás to nechalo na dálnici, připadal jsem si jak postiženej v tom autě!
22.45, 27. 8. 2012, odpovědět... co ja viem, ja to posudzujem na zaklade skusenosti, napr. peugeot partner, honda civic, a dve auta dozadu co som mal marea 1,9JTD, ta bola umorna po 50km uz som chcel s toho von. Teraz mam 166 pred tym mimo marei dve 156 je to pohodlne sa viest v com sa ti paci, sa citis dobre. Zase alfa ... casom zacnes ze co to tu smrdi ? neni to zhoreta guma, alebo smrad spaleneho oleja ... potom je to take smutne, alfy su jednoduchos stare kurvy co stale sa na tom nieco jebe a neverim ze ked sa clovek staral o to od novoti ze sa to nejebe, ramena samozrejme, vaha, turbo, vt cerpadlo ... potom praskne vana len tak aby sa nepovedalo .... Majitelia silia doslova tieto auta jazdit ked maju nad 300tis, co u japoncov neni problem...
17.38, 28. 8. 2012, odpovědětDobrý večer pánové . Pročitám si zdejší fórum a je mi z toho smutno. Je založeno z trochu jiného důvodu. Sám jsem dlouholetým majitelem a fandou alf ,ale tohle nepamatuju. Je třeba se nad sebou zamyslet a dát všemu nějakou úroveň .Přeji pěkný večer .Kavis
20.42, 11. 9. 2012, odpověděturoven bezkonkurencna. Sam som sa pricinil o osviezenie fora co zanecha dlho stopy ako ts ojnice na cestach
20.13, 14. 9. 2012, odpovědětstydím se za to že jsem kokot
6.01, 15. 9. 2012, odpovědětnevím proč se vůbec sním dohadujete je to nějaký prudil s komplexem vůbec nemá tady cenu se sním dohadovat
9.35, 15. 9. 2012, odpovědětno čau Jarine a Petříčku 166,tak jak se máte kluci boubelatí?,,já bych moc rád věděl jaké máš Jarine auto a jak dlouho?,ty Petříčku 166 máš prý AR 166,a jak jí máš dlouho?ročník výrobi,motorizaci atd?,,at víme jaký seš technický typ,samo oba dva kluci,,,já mám AR 156 1,9JTD,r.v.99..a sem s ní moc spokojen,vůbec nemám s tím žádné problémy,,a dále mám Fiat Mareu weekend 1,9JTD 110,,r.v.01.a taky spokojen,,,ono to chce péči o auto,ale pánové odbornou,né nějakou s kámošem na ulici před barákem a ten kámoš je třeba vyučen pekařem,to se pak těm autám spíše ubližuje,,a je pak jedno jaká to je značka,,,at Vám ty auta dobře slouží,kluci boubelatí
10.12, 15. 9. 2012, odpověděta ted jsem ještě větší kokot
11.38, 15. 9. 2012, odpovědět